Έλεγχοι Α΄τριμήνου 2020-21

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Γονείς, Εκπαιδευτικοί | , στις 18-12-2020

Το Α΄τρίμηνο του διδακτικού έτους 2020-21 έληξε στις 10 Δεκεμβρίου. Ήταν ένα τρίμηνο που τα μαθήματα έγιναν κατά τα 2/3 στο σχολείο και κατά το 1/3 με εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη μέθοδο. Η συνθήκη δεν ήταν πρωτόγνωρη, αφού έτσι λειτουργήσαμε και μια μεγάλη περίοδο του προηγούμενου διδακτικού έτους, αλλά ήταν σημαντικά πιο απαιτητική λόγω της προσπάθειας για πρόοδο στην ύλη των μαθημάτων και επιβαρυμένη με το άγχος και την αγωνία για τους συνανθρώπους μας εν μέσω μιας πανδημίας με υψηλούς ρυθμούς εξάπλωσης.

Ο έλεγχος προόδου του Α΄τριμήνου για τους μαθητές των Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξεων θα σταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail των γονέων και κηδεμόνων σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 μετά το πέρας των μαθημάτων (17.20΄) και θα παραδοθεί κατά την επιστροφή μας στο σχολείο.

Η ενημέρωση των γονέων για τις Α, Β και Γ τάξεις και η επικοινωνία για τις Δ, Ε και ΣΤ τάξεις θα γίνει στις ψηφιακές αίθουσες των δασκάλων και των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα webex που χρησιμοποιούμε και για τα μαθήματα.

Το πρόγραμμα των κατ’ ιδίαν αυτών συναντήσεων θα ανακοινωθεί από τους εκπαιδευτικούς στην κυψέλη τους στην e-me και από το σχολείο στο e-mail του γονέα.

Η υπουργική απόφαση για τη βαθμολογία Α΄τριμήνου εδώ → ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΦΕΚ_5485

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση