Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 20/12/2019 και φωταγώγηση του δέντρου 22/12/2019

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Γιορτές, Γονείς, Εκδηλώσεις | , στις 29-12-2019

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 προτελευταία ημέρα μαθημάτων πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων γιορτάσαμε όλοι μαζί, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς την έλευση του Θεανθρώπου, με μια πολύ όμορφη εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει οι μικροί μαθητές της Α΄και Β΄τάξης, εισάγοντάς μας στο πνεύμα των εορτών με τρόπο που μόνο τα παιδιά ξέρουμε!

Με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κας Παπαγεωργίου Ελένης και κ. Τσιφουντούδη Γεώργιου και τη συνδρομή των εκπ/κών θεατρικής αγωγής κας Δαδάρου Κωνσταντίνας και μουσικής κας Καραγκούνη Ευγενίας γέμισαν την αίθουσα με αγγέλους, ξωτικά, μάγισσες, καλικάντζαρους με τον παλιό και νέο χρόνο και, φυσικά, τον Άη Βασίλη, τραγούδησαν κι έδωσαν ευχές σε όλους!

Οι γονείς, οι συγγενείς, οι συμμαθητές τους και όλος ο κόσμος που ήρθε να γιορτάσει μαζί μας τους χειροκροτήσαμε θερμά!

Και του χρόνου!

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην αυλή του σχολείου μας.

Ήρθε ο Άγιος Βασίλης, φωταγωγήθηκε το δένδρο με το τραγούδι των παιδιών, ακούστηκαν ευχές, τραγουδήσαμε τραγούδια και πήραν δώρα τα παιδιά απ’ τα χέρια του Άη Βασίλη!

Ωραία, ζεστά, με καλύτερο καιρό φέτος, γλυκά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση