Πλαστικά καπάκια για αναπηρικά αμαξίδια

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Δράσεις | , στις 01-12-2019

Στο σχολείο μας μιλάμε συχνά και ξαναθυμόμαστε τη σημασία της ανακύκλωσης για το περιβάλλον, δηλαδή για το σπίτι που χρησιμοποιούμε δανεικό από τις επόμενες γενιές.

Η συγκέντρωση πλαστικών πωμάτων, που κάνουμε τα τελευταία χρόνια, έχει μία επιπλέον μεγάλη χρησιμότητα, αφού “γίνονται” αναπηρικά αμαξίδια και αναπηρικά βοηθήματα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, παραδώσαμε στο γραφείο της Ορεστιάδας του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου σημαντική ποσότητα πλαστικών πωμάτων που συγκεντρώθηκαν από τους συμμαθητές μας.

Ελπίζουμε ότι συμβάλλουμε στην καλυτέρευση της καθημερινότητας κάποιων συμπολιτών μας, στην προστασία του περιβάλλοντος και απολαμβάνουμε τη χαρά της προσφοράς!

Από αύριο ξεκινάμε νέο πρόγραμμα συλλογής και καλούμε όποιον έχει ή πρόκειται να συγκεντρώσει πλαστικά καπάκια να τα παραδώσει στον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου στα κλειστή αγορά (παλιά δικαστήρια) στην Ορεστιάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση