Πάμε θέατρο την Παρασκευή 12/4/2019

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Επισκέψεις | , στις 09-04-2019

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων οι μαθητές όλων των τάξεων θα επισκεφθούμε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 το Θέατρο Διόνυσος, για να παρακολουθήσουμε την παράσταση με το έργο για παιδιά της Ξένιας Καλογεροπούλου «Ελίζα», σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη.

Λίγα λόγια για το έργο: Η πιο συναρπαστική και γοητευτική ιστορία αγάπης για ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα. Ένα κορίτσι έξυπνο, γενναίο, πεισματάρικο, δυναμικό, ένα κορίτσι που δεν φοβάται να περιμένει και να αγαπάει. Η ιστορία: Στη μακρινή και βροχερή πόλη Πλύμουθ της Αγγλίας πριν από 400 χρόνια διαδραματίζεται η ιστορία της Ελίζας. Εκεί σε μια ταβέρνα , “Το κόκκινο λιοντάρι”, που η Ελίζα εργαζόταν ως σερβιτόρα, ερωτεύτηκε ένα ναυτικό, τον Πάτρικ, που κι εκείνος την αγάπησε. Γρήγορα όμως ο Πάτρικ έφυγε για ένα μακρινό ταξίδι στη διάρκεια του οποίου τραυματίζεται. Η Ελίζα θέλοντας να βρει τον αγαπημένο της, ναύλωσε με τρεις φίλους της ένα καράβι με την ίδια στο τιμόνι του πλοίου και ξεκίνησε το ταξίδι της αναζήτησης… με σκοπό τον θρίαμβο της αγάπης και του έρωτα. (Η φωτογραφία είναι από το εξώφυλλο του βιβλίου της συγγραφέως).

Πρόκειται για ένα ακόμα θεατρικό έργο ανεβασμένο με σεβασμό, μεράκι και την ποιότητα που διακρίνει τις παραστάσεις του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στην έκθεση πτηνών στο Πάρκο Οινόης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση