Επιστολή για δράση με τίτλο “Η τσάντα στο σχολείο”

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Γονείς, Δράσεις | , στις 28-09-2018

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                                                                  Ορεστιάδα, 25/09/2018

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι για το τρέχον σχολικό έτος 2018-19 και  στα πλαίσια εφαρμογής της υπ’ αρ. Φ.7/ΦΜ/139107/Δ1/27-8-18 εγκυκλίου του Υ.Π.Π.Ε.Θ., θα υλοποιήσουμε  στο σχολείο μας τη δράση με θέμα: «Η τσάντα  στο σχολείο».

 Η  δράση απευθύνεται  στους μαθητές όλων των Δημόσιων Σχολείων της χώρας και θα υλοποιηθεί  όλο το διδακτικό έτος 2018-19.

Επιδιώκει, με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, να υποστηρίξει ουσιαστικά τον μειωμένο  χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας των γονέων με τα παιδιά τους. Οι γονείς, απερίσπαστοι πλέον από τη σχολική ενασχόληση με τα μαθήματα του Σαββατοκύριακου, μπορούν να βοηθήσουν πολύπλευρα στην ανάπτυξη των παιδιών τους σε κοινωνικό, συναισθηματικό αλλά και ψυχοκινητικό επίπεδο, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν τα παιδιά αυτής της σχολικής ηλικίας.

Η τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο  την Παρασκευή, πριν από το Σαββατοκύριακο που έχει αποφασιστεί, ως τη Δευτέρα, με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, η τσάντα θα παραμένει  στο σχολείο μας τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακο κάθε μήνα μέχρι τον Ιούνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση