Εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής 24/5/18

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Διάφορα, Δράσεις, Εκδηλώσεις | , στις 28-05-2018

Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής μαθητών του σχολείου μας με θέμα “Ακολουθώντας τα έργα μεγάλων καλλιτεχνών” στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π/θμιας Εκπ/σης κ. Κουμπρίδης Γραμμένος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορεστιάδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κα Πετρέση Κυριακούλα, αρκετοί συμπολίτες μας, γονείς των μαθητών και εκπαιδευτικοί.

Από τον Δήμαρχο και τους επίσημους προσκεκλημένους, στο χαιρετισμό τους, διαπιστώθηκε η επιτυχής προσπάθεια των μαθητών να αποτυπώσουν στο χαρτί έργα μεγάλων καλλιτεχνών διάφορων σχολών, τεχνοτροπιών και ρευμάτων, καθώς και η δυνατότητα που τους δόθηκε γι’ αυτό από την εκπ/κό εικαστικών του σχολείου κα Μπόζη Δήμητρα. Επισημάνθηκε ακόμη η σημαντικότητα της εξωστρεφούς πρωτοβουλίας να δει και να μάθει η κοινωνία για τη δουλειά που γίνεται στο σχολείο, αλλά και της απόφασης να σταλούν έργα στους κρατούμενους στρατιωτικούς μας στη φυλακή της Αδριανούπολης.

Η κα Μπόζη Δήμητρα με τους μαθητές θα επιλέξουν την Τρίτη τα έργα που θα στείλουμε στον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτριο Κούκλατζη, δίδοντάς τα στους γονείς του συμπολίτη μας Δημητρίου Κούκλατζη για να τους τα παραδώσουν, συνοδευόμενα με τη σκέψη μας και την ευχή κι ελπίδα να επιστρέψουν άμεσα στην πατρίδα.

Η δράση προβλήθηκε από τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας και από ιστοσελίδες ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την έκθεση θα παρουσιαστεί σε νεότερη ανάρτηση, για αρκετούς γονείς που δεν μπόρεσαν να την επισκεφθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση