Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης από το IFG

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Διάφορα | , στις 23-01-2018

Την Τρίτη 16 Ιανουρίου 2018 μας επισκέφθηκαν η κα Ασπασία Λεβέντη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του International Foundation for Greece, και ο κ. Jimmy Jamar, Πρέσβης Καλής Θελήσεως και ιδρυτής του φιλανθρωπικού σωματείου “12 Hours for Greece”, και μας διέθεσαν 1.000 λίτρα πετρελαίου για τη θέρμανση του σχολείου μας!

Η επίσκεψη και η δωρεά δείχνουν το μέγεθος του ενδιαφέροντος για τους μαθητές των απομεμακρυσμένων περιοχών και γενικά για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας.

Η ηθική στήριξη με την παρουσία και τα καλά τους λόγια, της Προέδρου και του Πρέσβη, δίνει ώθηση και δύναμη σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς για το έργο μας και η υλική στήριξη είναι σημαντική ενίσχυση σε μια περίοδο που η χώρα μας περνά δυσκολίες, με συνέπειες, δυστυχώς, και στην εκπαίδευση.

Το έργο που επιτελεί το Ίδρυμά είναι αξιέπαινο. Αποτελεί αφορμή να εκφραστούν όμορφα συναισθήματα των μεγάλων και μικρών δωρητών και συνεργατών και ισχυρή υπενθύμιση για την πρωτεύουσα θέση της Ελλάδας στο δυτικό πολιτισμό.

Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες και τα αιτήματα πολλά. Είναι πολύ ωραίο να ξέρουμε ότι είμαστε στη σκέψη τους κι ευελπιστούμε ότι θα τους ξαναδούμε σύντομα.

Το International Foundation for Greece ιδρύθηκε στο Λονδίνο από το Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη, με στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Το Ίδρυμά αρχικά στοχεύει στην αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού, ασθενοφόρων και οχημάτων ταχείας ανταπόκρισης καθώς και στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.

Δημιουργεί παράλληλα ένα όχημα για όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν, ώστε η βοήθεια να φτάσει έγκαιρα και αποτελεσματικά στο στόχο της.

Στο πλευρό του έχει ανθρώπους της τέχνης, των γραμμάτων, των επιστημών και του επιχειρηματικού κόσμου με διεθνή εμβέλεια, που στηρίζουν και προωθούν το έργο του και παράλληλα θυμίζουν με τη δράση τους ότι η Ελλάδα ήταν και είναι η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού και σημείο αναφοράς κάθε σύγχρονης δημοκρατικής κοινωνίας. Περοσσότερα: http://www.if-gr.org/gr/ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση