Μαθητές μας συμμετείχαν στην «Ημέρα ευαισθητοποίησης εθελοντή αιμοδότη»

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων | , στις 25-09-2017

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η “Ημέρα ευαισθητοποίησης εθελοντή αιμοδότη” στην πόλη της Νέας Ορεστιάδας, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, όπου συγκεντρώθηκαν 41 ασκοί, οι οποίοι διατέθηκαν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, με παράλληλη ενημέρωση από τους ανθρώπους διαχείρισης των προγραμμάτων συνεργασίας γειτονικών χωρών.

aimodosia-hofo-1-4

Το απόγευμα, η φλόγα της αγάπης, στο πλαίσιο της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, διέσχισε την πόλη και κατέληξε στην κεντρική πλατεία όπου μικροί άνθρωποι με δάδες άναψαν τον ειδικό βωμό που είχε στηθεί γι’ αυτό το σκοπό, διαδίδοντας έτσι την ιδέα του εθελοντισμού.

Συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι εθελοντές από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας, τον αθλητικό όμιλο Νέας Βύσσας και τη Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας «Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός» → Τη φλόγα της αγάπης υποδέχθηκε η Νέα Ορεστιάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων