Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς,

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στη θέση τους να καλωσορίσουν τους μαθητές και μαθήτριες που αποχαιρέτησαν για την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Με ιδιαίτερη, όμως,  χαρά περιμένουν να συναντήσουν και να υποδεχτούν και τους μικρότερους  σε ηλικία, καινούργιους  μαθητές και μαθήτριες , στο νέο τους περιβάλλον, αυτό του μεγαλύτερου Σχολείου και να τους οδηγήσουν στην κατάκτηση και αξιοποίηση της μάθησης.

Πυξίδα των εκπαιδευτικών του Σχολείου, των ανθρώπων που τους φωνάζετε με το μικρό τους όνομα, ήταν και παραμένει το όφελος των παιδιών και η φροντίδα και συνεχής βελτίωση των υποδομών  της Σχολικής μονάδας. Οι προσπάθειες όλων των μελών της Σχολικής κοινότητας απέδωσαν καρπούς και σήμερα τα παιδιά σας απολαμβάνουν ένα φιλόξενο σχολείο, εξωστρεφές και ευχάριστο.

Επιθυμία δική μας, έχοντας δίπλα μας εσάς και την ευρύτερη κοινωνία, να συνεχιστεί η πορεία αυτή, να παρακολουθούμε τις απαιτήσεις και ανάγκες των παιδιών και της εποχής και μαζί να δημιουργήσουμε το Σχολείο που ονειρευόμαστε, σύμφωνα και με τις επιταγές της διοίκησης.

Οι εκπαιδευτικοί της Σχολικής μονάδας ευχόμαστε σ’ εσάς  και τις οικογένειές σας Υγεία, δημιουργική διάθεση, πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον με πρωταγωνιστές τα παιδιά σας. Γνωρίζουμε πως θα  συνεχίσετε να είστε δίπλα μας, θα συνεργαστούμε για να πετύχουμε τα μέγιστα -και μπορούμε όλοι μαζί- για τα παιδιά σας, τους μαθητές/ τριες μας.

Καλή Σχολική Χρονιά.

Οι εκπαιδευτικοί της Σχολικής μονάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων