Ευρωπαϊκή Διάκριση για το Σχολείο μας

b019fdc7b2198ada eql el page 0001

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι το Σχολείο μας βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή eTwinning με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το πρόγραμμα eTwinning που υλοποιήθηκε την περσινή σχολική χρονιά 2020-2021, στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών, από την εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας κ. Παντιώρα Μαρία.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε η ΣΤ’ τάξη του σχολείου μας με το έργο: The EU Team – Eurokids United  με θέμα την Ευρώπη, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ευρωπαϊκές αξίες, τα έθιμα, τα δικαιώματα των παιδιών, την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Η δουλειά, η καλή διάθεση, η συνεργασία, το κέφι, η δέσμευση, η εργατικότητα, η δημιουργικότητα είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που επέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες, μαθητές και εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι οποίοι εργάστηκαν τόσο δια ζώσης, όσο και εξ αποστάσεως.

Τα σχόλια που λάβαμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή eTwinning ήταν τα εξής:

“Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “The EU Team – Eurokids United”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.”

Ευχαριστούμε πολύ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή eTwinning για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε και την αναγνώριση της προσπάθειας και του κόπου των μαθητών και των εκπαιδευτικών των σχολείων που συμμετείχαν.

Συνεργαζόμενα σχολεία:

4th Primary School of Gerakas, Greece

3rd Primary School of Tinos, Greece

Primary School of Galatista, Greece

10th Primary School of Palaio Faliro, Greece

1st Primary School of Trilofos, Greece

Collège Jasmin Les îles, France

 Colegio Virgen del Remedio, Spain

Zespół Szkolny Milenium, Poland

Szkoła Podstawowa nr 9, Poland

Heritage International School, Moldova

 Liceul cu Program Sportiv, Romania

 Το πρόγραμμα είχε λάβει ένα μήνα νωρίτερα και Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από την Εθνική μας Υπηρεσία eTwinning.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε σε παλαιότερη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, όπου παρουσιάστηκαν πιο αναλυτικά οι δραστηριότητες. https://blogs.sch.gr/4dimger/2021/06/28/e-twinning-2020-21/