«Οι Άθλοι του Ηρακλή»

Την Τετάρτη στις 6/2/2019 οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων της τρίτης και της τετάρτης τάξης του σχολείου μας συνοδευόμενα από τους δασκάλους των τμημάτων Γ1 κ.Δημητρόπουλο Δ. ,Γ2 κ. Παπαλέξη Α. ,Δ1 κ. Μαμπλέκο Ν. και Δ2 κ. Προσμίτη Στ. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας την θεατρική παράσταση «οι άθλοι του Ηρακλή» από το Μαύρο θέατρο.

Η παράσταση παρουσίασε τη ζωή και τα κατορθώματα του μυθικού ήρωα μ έναν ιδιαίτερο τρόπο σε φόντο μαύρο με ειδικά εφέ που πραγματικά εντυπωσίασαν τα παιδιά.

Μέσα από την αφήγηση και την παρουσίαση των άθλων τα παιδιά κατάλαβαν ότι η ζωή είναι ένας αδιάκοπος αγώνας και πως ο καθένας μας κάνει τους δικούς του άθλους για να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι αφού παρακολούθησαν την παράσταση αναχώρησαν για τα Φάρσαλα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μακάρι να έχουμε την ευκαιρία να δούμε κι άλλες παρόμοιες παραστάσεις.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Σχολείο και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση