Βιωματικό, εκπαιδευτικό εργαστήρι

Βιωματικό, εκπαιδευτικό εργαστήρι

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ – Βιωματικό, εκπαιδευτικό εργαστήρι. «Ενδυναμώνοντας το γονεϊκό ρόλο. Δεξιότητες, προκλήσεις, προοπτικές»

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Φαρσάλων την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 06:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Φαρσάλων θα υλοποιήσει βιωματικό, εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα : «Ενδυναμώνοντας το γονεϊκό ρόλο. Δεξιότητες, προκλήσεις, προοπτικές». Το εν λόγω πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος ευαισθητοποίησης των γονέων του Δήμου μας σε θέματα ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών σε συνεργασία με την τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.
Ειδικότερα πρόκειται για μία βιωματική ευαισθητοποίηση, η οποία έχει ως χαρακτηριστικό την ενεργητική συμμετοχή των γονέων, και έχει ως βασικό στόχο την συμβουλευτική πάνω σε θέματα που αφορούν το γονεϊκό ρόλο και την ανατροφή των παιδιών μας. Το συντονισμό του εργαστηρίου θα αναλάβει η κ. Οικονομοπούλου Αγγελική, Ψυχολόγος Msc, Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.
Υπεύθυνη δράσης: Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου/Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ, Πολιτική εκπρόσωπος στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

 

http://www.farsala.gr/component/k2/item/3327-biomatiko-ekpaideitiko-ergastiri

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *