Κατηγορίες
Δραστηριότητες

Γιορτή λήξης, καλοκαίρι 2013

Γιορτή Λήξης 2013  Ρίξτε επίσης μια ματιά   εδώ κι εδώ

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε, ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία, στο σχολείο μας η προγραμματισμένη γιορτή λήξης των μαθημάτων του διδ/κού έτους 2012-2013.

Η γιορτή  ήταν αφιερωμένη σε όλους όσους αποτέλεσαν μέρος της ιστορίας του 4ου Δημ.Σχολ. Μεσολογγίου του  στα 61 χρόνια λειτουργίας του, μιας και το Σεπτέμβρη θα μεταφερθούμε  πλέον σε ένα καινούργιο, πανέμορφο και σύγχρονο σχολείο.

Τιμήθηκαν οι παλιοί Δ/ντές με αναμνηστικές πλακέτες και οι παλιοί δάσκαλοι με ανάλογα αναμνηστικά δώρα.

Ακολούθησαν θεατρικά δρώμενα:

Β’ τάξη     «Ανακύκλωση»

Α’  τάξη    «Χάθηκε το καλοκαίρι»

Στ΄ τάξη    « Γυμνάσιο & επαγγελματικός προσανατολισμός»

Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά στους μαθητές της Στ’ τάξης από το σύλλογο Γονέων και οι καλεσμένοι γεύτηκαν πλούσια εδέσματα από τον μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι  μαμάδες των μαθητών.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με μουσική και πυροτεχνήματα για να κλείσει έτσι ένας κύκλος  συνεχούς λειτουργίας του 4ου Δημοτικού Μεσολογγίου.

Η  Διευθύντρια του 4ου Δημ. Σχολ. Μεσολογγίου, κ. Δήμητρα Αρτηνού, ευχαριστεί  όλους   αυτούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η  αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ:

1.Στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων που τη στήριξαν και υλικά, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα που απαιτούσε και ηθικά αφού με μεγάλη προθυμία βοήθησαν όπου μπορούσαν

2.Το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου ο οποίος εργάστηκε υπεύθυνα για να έχει το σχολείο  αυτή την ωραία & αξιοπρεπή εικόνα προς τα « έξω»

3.Τους μαθητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό

4.Τους γονείς και τους πρώην μαθητές που πρόθυμα έφεραν αρχειακό υλικό για να γίνει μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν του σχολείου

5.Τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση

6.Τον κ. Χολέβα για την πολύτιμη βοήθειά του στον ήχο

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ

Από τον/την 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση