22ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ

skaki3

22ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ &  22ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                      

Την 13η και 18η θέση μεταξύ 50 σχολείων των νομών Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής και την πρώτη και δεύτερη θέση μεταξύ των έξι σχολείων του Δήμου μας, που συμμετείχαν στο 22ο Ομαδικό Μαθητικό Σκάκι Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, κατέλαβαν οι μαθητές του σχολείου μας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Μαρτίου στο 2ο Γυμνάσιο Πολίχνης και οι μαθητές που συνέθεσαν  τις δύο ομάδες ήταν οι : Βρέττο Μάριος, Χατζηλεοντιάδης  Χαράλαμπος, Καρκαλιάνης Απόστολος, Στρατόγλου Κων/νος, Σαμαρά Ιωάννα, Αποστόλου Παναγιώτα, Χρηστίδης Σάββας,

Κορεξενίδης Αλκιβιάδης, Στρατόγλου Βασίλειος, Λαμπριανίδης Άγγελος, Παράσχου Κορίνα, Εκιζίδου Ευγενία.

skaki1      skaki

Παράλληλα, την Κυριακή 3 Μαρτίου στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και το 22ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Θεσσαλονίκης Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Από τους 26 συμμετέχοντες μαθητές του σχολείου μας προκρίθηκαν στο Διανομαρχιακό Μαθητικό Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής 23 μαθητές.

Βραβεύτηκαν με μετάλλια: Η Αθανασία Ιωάννου ως δεύτερο κορίτσι της γενικής κατάταξης της Β΄ Τάξης και η Ιωάννα Σαμαρά ως τρίτο κορίτσι της γενικής κατάταξης της Δ΄ Τάξης.

skaki1

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου  συγχαίρουν τους μαθητές για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων και τους γονείς για την στήριξη και τη συμπαράσταση τους στην  προσπάθεια των παιδιών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση