«

Σεπ 16

Ανακοίνωση (Υπενθυμίσεις)

1. Σας υπενθυμίζουμε ότι η προσέλευση των μαθητών/τριών μας γίνεται από τις 08.00 μέχρι και τις 08.15 το πρωί. Στη συνέχεια οι πόρτες του σχολείου παραμένουν κλειστές.Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των παιδιών στο σχολείο.

2. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας κατά το σχόλασμα αποχωρούν ως εξής:

Τμήματα Α1, Α2, ΣΤ3 από την μπροστινή μικρή πόρτα του σχολείου (Κατσαντώνη).

Τμήματα Β1, Β2, Γ1, Γ2 από την μπροστινή μεγάλη πόρτα του σχολείου (Κατσαντώνη).

Τμήματα Δ1, Δ2, Ε1, Ε2, ΣΤ1, ΣΤ2 από την πίσω πόρτα του σχολείου (Λύτρα).

Οι ώρες αποχώρησης έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Τάξεις Α και Β : 13.05

Τάξεις Γ και Δ : 13.10

Τάξεις Ε και ΣΤ: 13.15

Προς αποφυγή συγχρωτισμού παρακαλούνται οι γονείς κατά την έξοδο των παιδιών να μη συνωστίζονται στις εξόδους του σχολείου. Γι΄αυτό το λόγο υπάρχει και διαφορά στο χρόνο αποχώρησης των τμημάτων μας. Επίσης, ο συνωστισμός πολλών ατόμων στις μπροστινές εισόδους- εξόδους του σχολείου δυσκολεύει την ορατότητα των σχολικών τροχονόμων για το πέρασμα των μαθητών στο απέναντι πεζοδρόμιο.

3. Με σκοπό την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο, παρακαλούμε για την τήρηση των όσων έχουν δηλωθεί στη «δήλωση αποχώρησης» που δώσατε στο σχολείο (με ποιον τρόπο φεύγει το παιδί από το σχολείο, αν συνοδεύεται και από ποιον). Αν για κάποιον έκτακτο λόγο αλλάξει κάτι, παρακαλούμε να μας ειδοποιείτε έγκαιρα μέσω τηλεφωνήματος, ώστε να το γνωρίζει ο/η εκπαιδευτικός του τμήματος. Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές/τριες που παρακολουθούν το πρόγραμμα του Ολοήμερου Σχολείου.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη νέα μας σχολική χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων