ΔΩΡΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ – ΣΟΥΡΕΛΗ

Πέμπτη 09 Μαρτίου 2017

   Το Σχολείο μας, την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2017, έγινε αποδέκτης μιας πολύτιμης σειράς βιβλίων και πλούσιου εκπαιδευτικού υλικού από την προσωπική βιβλιοθήκη της Γαλάτειας Γρηγοριάδου – Σουρέλη, συγγραφέως και του Γεώργιου Σουρέλη, φιλόλογου και θεολόγου. Τη γενναιόδωρη προσφορά έκαναν τα παιδιά τους  Χαρά Γρηγοριάδου, Νατάσα Γρηγοριάδου – Ζαρκαδάκη, Λευτέρης Γρηγοριάδης και Γιάννης Σουρέλης, εις μνήμη των γονέων τους, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της πατρίδας μας.

   Αυτή η ευγενική δωρεά αποτελεί για το Σχολείο μας μια ιδιαίτερη τιμή. Οι μαθητές/μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Γρηγοριάδου – Σουρέλη για τη συμβολή της στην ουσιαστική αναβάθμιση της σχολικής μας βιβλιοθήκης, έτσι ώστε να λειτουργεί ως  ποιοτική και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης.

   Με απόλυτο σεβασμό στη συναισθηματική αξία αυτής της χορηγίας και με βαθιά πεποίθηση για τη βαρύνουσα παιδαγωγική – διδακτική σημασία του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού υλικού, μαθητές και δάσκαλοι, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αξιοποιήσουμε την ευγενική προσφορά της οικογένειας για την επίτευξη των στόχων της Σχολικής Μονάδας και την αποτελεσματικότερη λειτουργία της.

   Μετά τη χρονοβόρα διαδικασία της καταγραφής, βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό θα τοποθετηθούν στη σχολική βιβλιοθήκη και θα τεθούν στη διάθεση των μαθητών/μαθητριών και των εκπαιδευτικών. Ακολούθως θα αναρτηθεί υλικό που αφορά τη λειτουργία της σχολικής μας βιβλιοθήκης στο ιστολόγιο του Σχολείου μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Νικόλαος Μπαγιώργας

Σχετικά με 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

Ο Ηλίας Μαλαμής, Εκπαιδευτικός (ΠΕ70) και Διευθυντής του Σχολείου,
είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση του ιστολογίου.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *