Ανακοινώσεις

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΚΡΊΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ

Οι Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας  με τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και την Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων  συνδιοργανώνουν Ημερίδα την Τετάρτη  30 Μαρτίου 2016 και ώρα 6 .00 μ.μ.  στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας με θέμα «Διαχείριση κρίσεων στο σχολικό περιβάλλον».

Στην Ημερίδα θα παρουσιάσουν εισηγήσεις τους οι:

  • Ανδρέας Μπρούζος, Καθηγητής Παιδαγωγικής με έμφαση στην Επαγγελματική και Εκπαιδευτική Συμβουλευτική στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα: «Σχέσεις σχολείου-οικογένειας»,
  • Βασιλική Σιαφάκα, ψυχολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Επίκουρος Καθηγήτρια Τμήματος Λογοθεραπείας ΤΕΙ Ηπείρου με θέμα: «Η διαχείριση του πένθους από την οικογένεια και το σχολείο»,
  • Βίκυ Μπαούρδα, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, MSc, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα: «Οι επιπτώσεις του διαζυγίου στα παιδιά. Διαχείριση από γονείς και εκπαιδευτικούς»

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων καθώς και γονείς και κηδεμόνες μαθητών και νηπίων. Με το πέρας της εισήγησης θα ακολουθήσουν σχετικές ερωτήσεις και συζήτηση. Η παρουσία σας θα ήταν τιμή για μας.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Στις 17 – 03 – 2016, ηµέρα Πέμπτη και ώρα 12.30 θα δοθεί στους γονείς των µαθητών/μαθητριών του Σχολείου µας η βαθµολογία του Δευτέρου τριµήνου για το σχολικό έτος 2015-2016 και θα γίνει ενηµέρωση από τους εκπαιδευτικούς για τη σχολική εργασία και την πρόοδο των παιδιών τους.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Νικόλαος Μπαγιώργας

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Σχολική βία και Εκφοβισμός (powerpoint)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Αγαπητοί  Γονείς  και Κηδεμόνες

                Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας ανάμεσα στο σχολείο και στην οικογένεια, ζητάμε από εσάς να μας ενημερώσετε άμεσα σε περίπτωση που πληροφορηθείτε ότι τα παιδιά σας θυματοποιούνται ή εμπλέκονται σε περιστατικά βίας και εκφοβισμού στο σχολείο.

              Εκπαιδευτικοί και Γονείς έχουμε την ευθύνη και τον ρόλο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Κοινός στόχος μας είναι η διαμόρφωση χαρούμενων και υγειών προσωπικοτήτων με ψυχοκοινωνικές δεξιότητες και κοινωνικές αξίες που θα τα ενδυναμώσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ζωής τους με τρόπο ώριμο και ορθό.

             Για το λόγο αυτό, ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών σας για να συνεργαστούμε και να αντιμετωπίσουμε τις τυχόν επιθετικές συμπεριφορές τις οποίες, είτε τα ίδια έχουν αντιληφθεί, είτε έχουν πληροφορηθεί από συμμαθητές τους.

            Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα σχολείο ασφαλές για όλους μας.

                                                                                                                                Ο Διευθυντής

                                                                                                                       Νικόλαος Μπαγιώργας

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

 Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015
Στις 20 – 03 – 2015, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 12.30 θα δοθεί στους γονείς των µαθητών/μαθητριών του Σχολείου µας η βαθµολογία του Δευτέρου τριµήνου για το σχολικό έτος 2014-2015 και θα γίνει ενηµέρωση από τους/τις εκπαιδευτικούς για τη σχολική εργασία και την πρόοδο των παιδιών τους.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Νικόλαος Μπαγιώργας

Αφήστε μια απάντηση