Σεπ 13

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-2022!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία εκπροσώπου του Δήμου Αριδαίας ο Αγιασμός των μαθητών και μαθητριών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας- Ξενιτιδείου.

Λόγω των μέτρων προστασίας Covid ο Αγιασμός τελέσθηκε παρουσία των Α’ και Β’ τάξεων και εκπροσώπων των εκπαιδευτικών.
Ευχόμαστε καλή αρχή στους μαθητές/τριες, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.
Να έχουμε όλοι μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και ανοιχτά σχολεία!
Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου
Ελένη- Νικολέτα Ιατρίδου

Σεπ 10

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-2022

Ο αγιασμός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9 π.μ.

Μετά τον αγιασμό οι μαθητές/τριες θα περάσουν στις αίθουσες διδασκαλίας με τους εκπαιδευτικούς, θα μοιραστούν τα βιβλία και θα αποχωρήσουν (παρακαλούνται οι μαθητές/τιες να έχουν μαζί τους τις σχολικές τους τσάντες) στις 10 π.μ

Υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου. Κατά την προσέλευση στο σχολείο επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος του selftest.

Καλή σχολική χρονιά!!

Η Δ/ντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό

 

Οκτ 28

Παράδοση – Παραλαβή Σημαίας 2020-2021!!

Σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας έγινε η παράδοση-παραλαβή της σημαίας στους μαθητές και μαθήτριες της έκτης τάξης.Την παράδοση έκανε η Διευθύντρια του σχολείου, Ελένη Ιατρίδου.

Οκτ 16

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το <<Περίπτερο της Έφης>> για την δωρεά ατομικών αντισηπτικών σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς.
Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Σεπ 27

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2020-2021!!!

Ανοίγουν αύριο Δευτέρα 28/9 τα σχολεία στο Νομό μας με την ευχή να πάνε όλα καλά. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στις 8:15 το πρωί. Ο Αγιασμός θα γίνει με μια μικρή ομάδα αντιπροσώπων μαθητών και δασκάλων. Οι μαθητές θα αποχωρίσουν στις 13:15. Κανονικά θα λειτουργήσει και το ολοήμερο για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμά του.  
Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.Δεν είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του φαγητού και της Γυμναστικής. Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών παρακαλούμε να κρατάτε τις αποστάσεις!
Καλή και ευλογημένη αρχή σε όλους, μαθητές, γονείς και δασκάλους!!!

Η Δ/νση και το Διδακτικό Προσωπικό

 

Παλαιότερα άρθρα «

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων