Δεκ 23

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!

Δεκ 12

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

Η Δ/ντρια του  4ου Δ.Σ Αριδαίας-Ξενιτιδείου,Ιατρίδου Ελένη Νικολέτα,ευχαριστεί θερμά τις εκπ/κούς Δαμοτσίδου Βικτώρια, Μπλάγκου  Γεωργία και τη μητέρα μιας μαθήτριας κ.Κεχαγιά Μαρία για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους στο χώρο του σχολείου μας.

Δεκ 10

«Ταξίδι στην παιδική λογοτεχνία-φιλαναγνωσία»

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για συλλογή βιβλίων στα πλαίσια της πανελλήνιας δράσης ΔιαβάΖΩ, (συλλογής βιβλίων για ασθενείς αντικαρκινικών νοσοκομείων). Τα βιβλία παραδόθηκαν χθες από τα παιδιά στην υπεύθυνη στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας από όπου και θα μεταφερθούν στα κεντρικά της δράσης.Ευχαριστούμε επίσης τον λυκειάρχη και τους καθηγητές του Λυκείου για την ξενάγηση στον χώρο της βιβλιοθήκης τους ,για την προβολή ταινίας αλλά και το κέρασμα. Περάσαμε υπέροχα!
Με εκτίμηση οι μαθητές και οι δάσκαλοι της Ε1 και Ε2 τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας
Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Ταξίδι στην παιδική λογοτεχνία-φιλαναγνωσία» που πραγματοποιούμε τη φετινή σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται

Νοέ 29

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 4ου Δημ.Σχ. Αριδαίας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι, η δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας,κάθε Πέμπτη

από τις 13:15μ.μ έως τις 13:45μ.μ, θα είναι ανοιχτή για όλους εσάς που αγαπάτε το

διάβασμα και θα θέλατε να δανειστείτε ένα βιβλίο.

Σας περιμένουμε

 

Η Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης

Τεκέογλου Παρασκευή

Νοέ 12

Επίσκεψη των τάξεων Γ΄& Δ΄ του 4ου Δημ.Σχολείου Αριδαίας, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΄΄ΝΟΗΣΙΣ΄΄στη Θεσσαλονίκη!!

Το κέντρο Διάδοσης Επιστημών<< ΝΟΗΣΙΣ>> επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη 12/11,οι μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Γ΄& Δ΄ μαζί με τους δασκάλους τους,για να παρακολουθήσουν από κοντά  και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα καταπληκτικό, μυθολογικό πάρκο και μουσείο, αφιερωμένο σε έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ήρωες της αρχαιότητας, τον Οδυσσέα.

Η «Οδύσσεια», σύμφωνα με επίσημη έρευνα του ΒΒC, είναι η ομορφότερη και πιο επιδραστική ιστορία του κόσμου, για τον άνθρωπο – σύμβολο, τον πολυταξιδεμένο Οδυσσέα, που πήρε τη μοίρα του στα χέρια, μέχρι τελικά να βρει τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του.

Το νέο θεματικό πάρκο είναι μια υπερπαραγωγή με έντονα εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Με ήρωα και πρωταγωνιστή τον πολυμήχανο βασιλιά της Ιθάκης, σ’ έναν τεράστιο χώρο μεταμορφωμένο σε σκηνικό της αρχαιότητας, με τρισδιάστατα, ρομποτικά ομοιώματα των θηρίων και των τεράτων που διαθέτουν κίνηση και ήχο, όλες οι περιπέτειες του Οδυσσέα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.

 

Παλαιότερα άρθρα «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων