«ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ»… στο σχολείο μας

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου, οι μαθητές/μαθήτριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων συμμετείχαν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας “Πάσα στα θρανία”.
Η εφαρμογή του προγράμματος πραγματοποιήθηκε με online διαδικασία μέσω της πλατφόρμας Webex. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τα οφέλη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου από τον υπεύθυνο του προγράμματος Χρήστο Σίσκο.
Για τη συμμετοχή του σχολείου μας στο εν λόγω πρόγραμμα η Ε.Π.Ο. απέστειλε τρεις μπάλες ποδοσφαίρου και δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια.
Το πρόγραμμα «ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ» είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το αρμόδιο Υπουργείο που εκπονείται από την Ε.Π.Ο. και υλοποιείται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του κάθε σχολείου.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος η Ομοσπονδία προχώρησε στην έκδοση ενός πρωτότυπου τετραδίου φιλικού προς τους νεαρούς μαθητές/μαθήτριες, το οποίο περιέχει προσωπικές ιστορίες και συμβουλές πρώην και νυν διεθνών παικτών, θέματα διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας, εκτεταμένες αναφορές στην ιστορική διαδρομή του αθλήματος, στις ειδικές μορφές ποδοσφαίρου (Άμμου, Σάλας) και στο γυναικείο ποδόσφαιρο καθώς επίσης και πλήθος κοινωνικών μηνυμάτων.
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση