Συμμετοχή του Ε2 τμήματος σε διαδικτυακό πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. Καστοριάς

Την Δευτέρα 31 Μαΐου, οι μαθητές/μαθήτριες του Ε2 τμήματος υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους, Στέργιου Σταυρόπουλου, συνδέθηκαν διαδικτυακά με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς και παρακολούθησαν το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Βιοποικιλότητα».

Οι μαθητές/μαθήτριες του Ε2 τμήματος τη φετινή σχολική χρονιά υλοποιούν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σχετικό με την κλιματική αλλαγή το οποίο θα συνεχίσουν να υλοποιούν και το επόμενο διδακτικό έτος.

Στόχος του προγράμματος είναι οι  μαθητές/μαθήτριές μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, να ευαισθητοποιηθούν ως ενεργοί πολίτες για την ανθεκτικότητα, την πρόληψη, το σχεδιασμό, την ανάγκη μετριασμού της κλιματικής αλλαγής, ανταλλάσσοντας απόψεις προβληματισμούς, προτείνοντας ιδέες και δράσεις για την αντιμετώπισή της κλιματικής αλλαγής.

Κάποιες από τις δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που βοηθά την ομαδική εργασία, την κριτική σκέψη, την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα των μαθητών.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση