Καλώς ήρθατε στο Σχολείο μας

Καλωσορίσατε στο δικτυακό τόπο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας!
Ο ιστοχώρος μας φιλοδοξεί να γίνει ένα μέσο πρόκλησης δημιουργικότητας και επικοινωνίας των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων του σχολείου μας. Να γίνει κίνητρο για νέα επιτεύγματα των μαθητών και μαθητριών μας αλλά και να τα γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό. Μέσα στις σελίδες μας που είναι ανοιχτές σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα ελπίζουμε να βρείτε τρόπους ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και δημιουργικής έκφρασης.

Μέσα από τις ιστοσελίδες μας μπορείτε να γνωρίσετε την πόλη μας, να πάρετε πληροφορίες για το Σχολείο μας, τους εκπαιδευτικούς του, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και τους μαθητές και μαθήτριές του μέσω των δραστηριοτήτων που πραγματοποίησαν.

Επισήμανση:

Το διαδίκτυο αποτελεί ένα δημόσιο αγαθό, που συντελεί θετικά στην οικονομική, πολιτιστική και τεχνολογική πρόοδο κάθε αναπτυγμένης κοινωνίας. Χωρίς σε καμία περίπτωση να αναιρείται η θετική πλευρά του και να υποτιμώνται τα μέτρα ασφαλούς πλοήγησης που έχουν ληφθεί στον παρόντα δικτυακό τόπο, πρέπει να επισημανθεί ότι το Διαδίκτυο από τη φύση του δεν εγγυάται ασφάλεια για τον ανήλικο χρήστη. Ενημερωθείτε λοιπόν για την πολιτική προστασίας των μαθητών που προωθεί το Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο κάνοντας κλικ στο http://internet-safety.sch.gr.

;


Μια απάντηση προς “Καλώς ήρθατε στο Σχολείο μας”

  1. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνετε.
    Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα σχολεία της περιοχής μας.

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 4ο 12/Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top