ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-22

Ανακοίνωση

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά  για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου θα τελεστεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις 09:00.

Την ημέρα του Αγιασμού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ, στο χώρο του σχολείου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄ τάξης θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, συνοδευόμενοι από έναν γονέα/κηδεμόνα για κάθε παιδί. Οι μαθητές/μαθήτριες των υπόλοιπων τάξεων θα εισέλθουν στο σχολείο  χωρίς γονείς/κηδεμόνες .

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Τρίτη. Οι μαθητές όλη την εβδομάδα θα σχολάνε στις 12:30. Θα λειτουργήσει το ένα τμήμα του Ολοήμερου, έως τις 3μ.μ., που περιλαμβάνει τους μαθητές της Πρώτης και της Δευτέρας τάξης, καθώς επίσης και τα αδέλφια των μαθητών αυτών που φοιτούν σε μεγαλύτερη τάξη.

Η διανομή των βιβλίων θα γίνει την Τρίτη.

Επίσης τη Δευτέρα το πρωί όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν κάνει το self test, να το δηλώσουν στην πλατφόρμα, να το εκτυπώσουν και να το δείξουν στο σχολείο. Η διαδικασία αυτή θα γίνεται δύο φορές την Εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. To self test είναι απαραίτητο για να μπορεί να εισέλθει ο μαθητής στο σχολείο.

Τα δρομολόγια του λεωφορείου θα ξεκινήσουν από την Τρίτη.

Καλή σχολική χρονιά

Οι Εκπαιδευτικοί
του  Δ. Σχ. Χωραφακίων.

Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Ο δεύτερος έλεγχος, συστήνεται να διενεργείται την 3η ημέρα μετά τον πρώτο.

Από 8/9/2021 έως 17/9/2021,οι γονείς μπορούν να παραλαμβάνουν 6 δωρεάν self-test (για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) από τα φαρμακεία

Δημοσιεύθηκε στην Aνακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση