ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2019-20 θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 20 Μαΐου 2019.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή στο πρωινό – υποχρεωτικό  πρόγραμμα
( από  08.10 έως 13.15 ):

  1. Πιστοποιητικό γέννησης: Από φέτος το πιστοποιητικό γέννησης δεν χρειάζεται να το προσκομίσετε, θα το αναζητήσει το σχολείο από τη βάση δεδομένων του my school. Ισχύει για όλους τους μαθητές και μαθήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε οποιοδήποτε Δημοτολόγιο της Ελλάδας. Για τους αλλοδαπούς μαθητές θα πρέπει ο γονέας να προσκομίσει πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό επίσημα μεταφρασμένο.
  2. ΑΔΥΜ: Το Ατομικό Δελτίο Υγείας ( το έντυπο θα σας το δώσει το σχολείο ) θα το συμπληρώσει παιδίατρος και θα το προσκομίσετε μέχρι την έναρξη των μαθημάτων .
  3. Αποδεικτικό της διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή / μαθήτριας ( μπορεί να είναι οποιοδήποτε έγγραφο που αποδεικνύεται η πραγματική διεύθυνση κατοικίας του μαθητή).
  4. Επίδειξη του μπλε βιβλιάριου υγείας του παιδιού ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που να φαίνονται τα εμβόλια που έχει κάνει.
  5. Βεβαίωση παρακολούθησης του νηπιαγωγείου ( θα σας τη δώσει το νηπιαγωγείο που έχει φοιτήσει ο μαθητής / μαθήτρια )

 

Στο ολοήμερο – προαιρετικό πρόγραμμα εγγράφονται:

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι.

β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους).

Οι μαθητές μπορούν να γραφτούν στο τμήμα Πρόωρης Υποδοχής μαθητών (7:00-8:00)
Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα και των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά  είναι απαραίτητα για την εγγραφή. Αν κάποιο από αυτά δεν είναι άμεσα διαθέσιμο τότε σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου θα σας ορίσει τον χρόνο που θα πρέπει να το προσκομίσετε ώστε να θεωρείται η εγγραφή νόμιμη και εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλέστε στο  τηλέφωνο 2821039330 από 08.00 έως 14.00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και εορτών.

Δημοσιεύθηκε στην Aνακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *