Ενημέρωση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,.jpg

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Σχολείο μας από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί με πλήρες ωράριο τόσο στο πρωινό (από τις 7.00 π.μ. για τους εγγεγραμμένους μαθητές/τριες στην Πρωινή Ζώνη) όσο και στο Νέο Αναβαθμισμένο Ολοήμερο  μέχρι τις 17.30.

Αύριο Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 9.00 π.μ. και μετά  τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων  ενημερωτική συνάντηση για το Νέο Αναβαθμισμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζεται πιλοτικά.

Επιπλέον την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ενημερωτική συνάντηση στον χώρο του Σχολείου με τους/τις  εκπαιδευτικούς  των τμημάτων.

Στο ιστολόγιό μας έχουν ήδη αναρτηθεί λίστες με τα σχολικά είδη της χρονιάς, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ανά τμήμα καθώς και οι νέες οδηγίες  του Υπουργείου Παιδείας για την προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας από τον covid19.

Σας υπενθυμίζουμε ότι λόγω των ειδικών συνθηκών για την είσοδό σας στο σχολείο, σε κάθε περίπτωση που θα είναι απαραίτητη, θα πρέπει πρώτα να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τη Διεύθυνση ή τους/τις  εκπαιδευτικούς.

Σας καλωσορίζουμε όλους και ιδιαιτέρως τους/τις μαθητές/τριες  της Α’ τάξης αλλά και τους/τις νέους/ες  μαθητές/τριές μας που έρχονται με μετεγγραφή από άλλα σχολεία και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *