4 ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Χίου & Τσιμισκή Αγία Παρασκευή

Εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχ.έτος 2022-23

| 0 σχόλια

.pngΕγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχ.έτος 2022-23

Η εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2022-23 θα γίνεται από την Τετάρτη 4/5 έως και την Τρίτη 10/5

Οι μαθητές/τριες μπορούν να διακόψουν τη φοίτηση οποιαδήποτε στιγμή, κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος από τους γονείς τους  ή λόγω μη προσέλευσης (συμπλήρωση 15 συνεχόμενων απουσιών).

Αιτήματα εγγραφής μαθητών στο Ολοήμερο που θα υποβληθούν κατά την αρχή της ερχόμενης σχολικής χρονιάς (από Σεπτέμβρη και μετά) θα γίνουν δεκτά μόνο εάν υπάρξει έγκριση από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και μόνο για λόγους που κρίνονται ως ιδιαίτερα σοβαροί.

Επισήμανση: Η εγγραφή  στο Ολοήμερο Πρόγραμμα είναι ετήσια. Συνεπώς απαιτείται υποβολή νέας αίτησης για τους μαθητές/τριες που ήδη φοιτούν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Προϋποθέσεις εγγραφής:

Για το σχολικό έτος 2022-23 θα γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις για φοίτηση στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις.

Υποβολή αιτήσεων

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσει το παιδί τους το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμπληρώνουν και υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ.

Στους μαθητές που ήδη φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα θα δοθούν αιτήσεις για συμπλήρωση. Οι υπόλοιποι μπορούν να ζητήσουν αιτήσεις από τις δασκάλες των τμημάτων ή να «κατεβάσουν» το έντυπο από το ιστολόγιο του σχολείου. Οι γονείς που υπέβαλαν αιτήσεις εγγραφής κατά τη φάση εγγραφών μαθητών για την Α τάξη και συμπεριέλαβαν εκεί και τέκνα τους μεγαλύτερων τάξεων, δεν χρειάζεται να υποβάλουν ξανά αίτηση.

Ωράριο λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος:

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα λειτουργεί καθημερινά από τη λήξη των μαθημάτων (13.15) έως τις 16.00 (εφόσον το σχολείο έχει στελεχωθεί πλήρως και υπάρχουν οι διαθέσιμες ώρες), με δυνατή ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης και στις 15.00.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα λειτουργίας τμήματος Πρωινής Ζώνης (7.00 – 8.00 π.μ.), εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 10 εγγεγραμμένοι μαθητές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων