Λειτουργία Σχολείου

Αγαπητοί γονείς, αύριο Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ξεκινάμε όλοι μαζί τη νέα σχολική χρονιά!

Απαραίτητη είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά η συνεργασία όλων . Χρειάζεται υπομονή, καλή διάθεση, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη προκειμένου να εφαρμόσουμε τους κανόνες και τις οδηγίες λόγω της πανδημίας του covid-19.

Ξεκινάμε έτσι με πρώτη οδηγία την προσέλευση στην αυλή μόνο των μαθητών/τριών φορώντας υποχρεωτικά μάσκα .Κατά την είσοδο στο σχολείο τα παιδιά θα επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test.

Μόνο οι μαθητές /τριες της Ε΄και ΣΤ τάξης θα παρευρίσκονται στο προαύλιο κατά τη διάρκεια του αγιασμού .Οι υπόλοιποι μαθητές/τριες θα περάσουν στις τάξεις τους όπου θα τους περιμένουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ και ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ :

Μαθητές /τριες Α΄ τάξης από την είσοδο της οδού Δραγατσανίου

Μαθητές/τριες Β΄ & Γ΄ τάξεων από την είσοδο της οδού Νικίου

Μαθητές/τριες Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεων από την είσοδο της οδού Τσιμισκή

Μόνο οι μαθητές /τριες της Ε΄και ΣΤ τάξης θα παρευρίσκονται στο προαύλιο κατά τη διάρκεια του αγιασμού . Κατόπιν ο ιερέας θα μπει σε κάθε τάξη και θα αγιάσει εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Ώρα προσέλευσης 09:20 Ώρα αποχώρησης 10:30

Από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 το πρωινό πρόγραμμα θα λειτουργεί με πλήρες ωράριο.Κανονικά θα λειτουργεί και η πρωινή ζώνη (07.00-08.00) για τους μαθητές/τριες που έχουν ήδη κάνει αίτηση εγγραφής.Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργεί μόνο για τους μαθητές/τριες των Α-Β-Γ- τάξεων και μέχρι τις 16.00 .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *