4 ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Χίου & Τσιμισκή Αγία Παρασκευή

Επαναλειτουργία Σχολικής Μονάδας

| 0 σχόλια

Αγαπητοί  Γονείς και Κηδεμόνες,

λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και ασφάλειας  για την προστασία από την πανδημία, περιμένουμε με χαρά τους/τις  μαθητές/τριες  μας τη  Δευτέρα 10/5/2021.

Το σχολείο θα λειτουργήσει με πλήρες ωράριο.

Βάσει του νόμου απο τη Δευτέρα 10/5/2021  είναι υποχρεωτικός ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης και συνεπώς δε θα επιτρέπεται σε κανένα εκπαιδευτικό, μαθητή/τρια  και εργαζόμενο η είσοδος στο σχολείο, αν πρώτα δεν επιδεικνύει την απαραίτητη βεβαίωση πραγματοποίησης του self test. Οι μαθητές/τριες θα επιδεικνύουν εκτυπωμένη ή χειρόγραφη τη Σχολική Κάρτα για Covid-19 στους εφημερεύοντες κατά την είσοδό τους στο σχολείο την οποία θα  φέρουν μαζί τους καθημερινά.

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει επάρκεια σε υγειονομικό υλικό. Παρ’ όλα αυτά, παρακαλούμε να έχουν όλοι οι μαθητές/τριες τις προσωπικές τους μάσκες στην τσάντα τους, καθώς και ατομικά αντισηπτικά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη μεσημεριανή αποχώρηση των μαθητών/τριών, είναι σημαντικό να προσέρχεστε την ακριβή ώρα, τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκα.

Παρακαλούμε, όσους γονείς έχουν δανειστεί ηλεκτρονικό εξοπολισμό για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, να τον επιστρέψουν στο σχολείο τη Δευτέρα 10-5-21.

Περιμένουμε με χαρά τους μαθητές και  τις μαθήτριές μας και ελπίζουμε πως η κοινή μας προσπάθεια θα συνεχιστεί με βάση τις νέες προτεραιότητες που θέτουν οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων