Αρχική » Αθλητισμός » Μίτσελ: Θέλω να ανανεώσω στον Ολυμπιακό!!!

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Μίτσελ: Θέλω να ανανεώσω στον Ολυμπιακό!!!

Μίτσελ: Θέλω να ανανεώσω στον Ολυμπιακό  Αποκαλυπτικός ήταν ο Μίτσελ στη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε πως δέχτηκε κρούση από τη διοίκηση της ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος της σεζόν. Όπως είπε, ο ίδιος το αποδέχτηκε και είπε πως θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» για ένα χρόνο.

Ερωτηθείς, δε, αν αυτό μπορούσε να αλλάξει εφόσον υπήρχε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, ειδικά από την αγαπημένη του Ρεάλ, απάντησε πως «… το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό».

Ο Μίτσελ μάλιστα τόνισε πως ο Αντώνης Νικοπολίδης τον βοηθά πολύ στο έργο του και εκτιμά πως στο μέλλον θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού.

Φυσικά δεν μπορούσε να μη φτάσει η κουβέντα στις «ηχηρές» αποχωρήσεις του καλοκαιριού. Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο επανέλαβε λίγο-πολύ όσα είχε πει και στη συνέντευξή του στη Nova, λέγοντας πως κατάλαβε στην πορεία τι σημαίνει ο συγκεκριμένος παίκτης για την ομάδα, αλλά δεν αποδέχτηκε το ρόλο του.

Για τον Χοσέ Χολέμπας επισήμανε πως ήθελε να φύγει από την περασμένη σεζόν, ενώ για τον Χαβιέρ Σαβιόλα πως είχε αντιληφθεί πλήρως ποιος ήταν ο ρόλος του στην ομάδα και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα.

πηγή: sport-fm.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση