ΟDan Stevens δεν είναι ένας απλός …επισκέπτης.

496

Από την τηλεοπτική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον», ο Dan Stevens εκπλήσσει ευχάριστα σε ένα θρίλερ, που έχει κερδίσει αρκετούς κριτικούς. To όνομα αυτού «The guest».

 Ένταση, αγωνία, δράση και χιούμορ άριστα κατανεμημένα χαρακτηρίζουν την ταινία «Ο επισκέπτης» του Adam Wingard. Πρωταγωνιστής ένας μυστηριώδης επισκέπτης, ο φιλικός στρατιώτης, Ντέιβιντ, που φτάνει στο κατώφλι της πόρτας της οικογένειας Πίτερσον λέγοντάς τους ότι είναι φίλος του γιου τους που χάθηκε στο καθήκον.

 Οι Πίτερσον υποδέχονται τον Ντέιβιντ στο σπίτι τους, αλλά και στη ζωή τους. Όταν όμως αρχίζουν ξαφνικά να πεθαίνουν άνθρωποι στην πόλη, η έφηβη κόρη τους, Άννα, αρχίζει να αναρωτιέται αν κρύβεται ο Ντέιβιντ πίσω από όλα αυτά.

 Όταν όμως, τελικά, οι υποψίες της Άννα γίνουν όλο και πιο έντονες, θα καταφέρει να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά της ή θα είναι πλέον αργά για όλους;

 Σκηνοθεσία: Adam Wingard. Πρωταγωνιστούν: Dan Stevens, Maika Monroe, Ethan Embry, Joel David Moore, Candice Patton κ.α. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.

Ένα σχόλιο στο “Το θρίλερ ενός μυστηριώδους επισκέπτη”
  1. Ο/Η motsenigos λέει:

    Όταν γράφουμε για κάποιο έργο ή κάποιο βιβλίο κλπ , πέρα από την υπόθεση θα πρέπει να δίνουμε και την προσωπική μας άποψη γι αυτό. Επίσης να προσέχετε γενικά τα βιβλία, έργα, σειρές που αναφέρετε / κρίνετε να είναι κατάλληλα για παιδιά της ηλικίας σας.

  2.  
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων