Αρχική » Άρθρα και κείμενα » Τρομακτική Ιστορία..

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Τρομακτική Ιστορία..

Τρίτη πάλι σήμερα λοιπόν και αυτό σημαίνει..μια νέα τρομακτική ιστορία!Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας και απολαύστε..:

Θα αρχίσω με κάτι που μου συνέβη πριν 4 χρόνια περίπου και ήταν ένα πολύ παράξενο όνειρο το οποίο δεν μου βγαίνει από το μυαλό ποτέ και με φοβίζει. Είδα λοιπόν στον ύπνο μου πως περπατούσα μαζί με άλλους και είχαμε στο χέρι όλοι από ένα ποδήλατο. Μπροστά μου περπατούσε ένας παππάς και συνεχώς γύριζε πίσω και με κοιτούσε. Αφήνει σε κάποια στιγμή το ποδήλατο και έρχεται προς το μέρος μου κρατώντας την Αγία Γραφή και μου λέει, “πρέπει να σε διαβάσω”. Γιατί; τον ρωτώ, και μου απατάει, “γιατί έχεις πίσω σου το διάβολο”. Δεν πρόλαβε να με διαβάσει γιατί ξύπνησα έντρομη. Δεν ξέρω τι να σήμαινε αυτό το όνειρο μα εμένα μου πάνε τα πράγματα πολύ άσχημα, και μου συμβαίνουν περίεργα πράγματα, και είναι κάτι που δεν μου βγαίνει από το μυαλό.

Το άλλο περιστατικό που μου συνέβη έχει να κάνει με κάτι που μου παρουσιάστηκε στον ξύπνιο μου. Ήταν πρωί, μόλις είχα ξυπνήσει και ξάπλωνα. Ήμουν μονή στο σπίτι. Τότε μόλις είχα χωρίσει με τον σύζυγο μου. Είχε ακόμη κλειδιά του σπιτιού μου, αλλά έλειπε διακοπές. Την ώρα που ήμουν ακόμη στο κρεβάτι ξαπλωμένη χουζουρεύοντας ακόμη με κλειστά τα μάτια ακούω να ανοίγει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Μπα είπα θα είναι ο πρώην μου γύρισε, ήρθε κάτι να πάρει και να με δει. Νιώθω να έρχεται και να ξαπλώνει από πίσω μου και να με σφίγγει πολύ δυνατά. Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι δεν είναι ο πρώην μου. Αισθάνομαι να είναι κάποια άλλη οντότητα από ένστικτο, δεν γυρίζω όμως πίσω να δω τι είναι αυτό γιατί φοβάμαι πως αν γυρίσω και δω, αυτό που θα δω θα με “σκοτώσει”. Θέλω να αρχίζω να φωνάζω δυνατά το Πάτερ Υμών, προσπαθώ μα φωνή δεν βγαίνει. Με πιάνει πανικός, λέω πάει τέλειωσα. Σκέφτομαι να το πω από μέσα μου, αρχίζω λοιπόν να το λέω από μέσα μου και σιγά σιγά άρχιζε να γίνετε πιο χαλαρό το σφίξιμο και να χάνετε ώσπου εξαφανίστηκε. Αυτό μου συνέβη 2 φορές και είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Μου συμβαίνουν περίεργα πράγματα και δεν είναι της φαντασίας μου, μα δεν τολμώ να τα πω σε κανέναν γνωστό, γιατί θα με περάσει για τρελή. Νιώθω πως είναι κάτι που με ακολουθεί και με θέλει αποκλειστικά δικό του. Ένα παράξενο πράγμα είναι, πως ενώ είμαι πολύ ντροπαλό και χαμηλών τόνων άτομο, από τότε που συνέβη αυτό, όλοι με αποφεύγουν χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως παρεξήγηση. Μόλις πάω να κάνω κάποια σχέση, ως δια μαγείας πριν καλά καλά ξεκινήσει κάτι γίνετε και όλα ανατρέπονται με αποτέλεσμα να μένω πάντα μονή, και μόλις γνωρίσω κάποια φίλη πάλι τα ιδία, χωρίς να έχει γίνει παρεξήγηση, ούτε να έχω κάνει η πει κάτι που να την προσβάλει, απομακρύνεται. Είμαι σίγουρη πως κάτι υπάρχει δεν ξέρω τι είναι αυτό.


1 Σχόλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση