Αρχική » Άρθρα και κείμενα » Δες live το Google I/O 2013 εδώ, ζωντανή σύνδεση με Καλιφόρνια

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Δες live το Google I/O 2013 εδώ, ζωντανή σύνδεση με Καλιφόρνια

Δες live το Google I/O 2013 εδώ, ζωντανή σύνδεση με Καλιφόρνια

Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη του Google I/O 2013 και το live video είναι έτοιμο. Το ετήσιο συνέδριο για developers και όλα τα θέματα γύρω από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Google ξεκινάει σε περίπου 1 ώρα και μπορείς να το δεις ζωντανά.

ΔΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ GOOGLE I/O ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Περιμένουμε να δούμε το νέο Google X Phone ή Nexus 5 μαζί με την νέα έκδοση Android 5.0 και φυσικά το νέο Google Play Games. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Google θα ανακοινώσει και μια νέα υπηρεσία για streaming μουσικής ως ανταγωνιστής του Spotify. Ίσως μάθουμε εξελίξεις για το Google Glass αλλά και για τα σχέδια του Google για το Chrome OS και φυσικά τον Chrome browser, που σύντομα θα ακολουθήσει το δικό του μοναχικό μονοπάτι μακρυά από το WebKit. Φυσικά όλα αυτά δένουν αρμονικά με τις πρόσφατες εξελίξεις για την ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου μεταξύ Google, Google Drive και Google+.

Φημολογείται ότι ο μεγάλος απών του Google I/O 2013 θα είναι ο Andy Rubin, μετά την απομάκρυνση του από το Android. Το μέλλον της πλατφόρμας βρίσκεται σε κομβικό σημείο με το Google να κάνει ό,τι μπορεί για να καθιερώσει το Android ως το απόλυτο λειτουργικό smartphones, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Live Εδω http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XclVwJP5GdM

 

 


1 Σχόλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση