Η Google διευρύνει τις δραστηριότητές της στην τεχνολογία και πάει πέρα από τις μηχανές αναζήτησης, τα Google News, το Gmail και τα social media: αναπτύσσει αθλητικά παπούτσια!

Τα παπούτσια της Google έχουνεπιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπια, ειδικούς αισθητήρες στο κάτω μέρος, αλλά και Bluetooth για να συνδέονται με το κινητό ή κάποια άλλη φορητή συσκευή.

Τα “έξυπνα” παπούτσια της Google διαδραματίζουν ρόλο γυμναστή, βοηθώντας τον κάτοχό τους να κάνει ασκήσεις και να αδυνατίσει.

Μάλιστα, τον παρακινούν να αθλείται και του βάζουν τις φωνές όταν αράζει στον καναπέ.

Τα παπούτσια της Google δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Zach Lieberman και έχουν τεχνολογίες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα κινητά τηλέφωνα.

Αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την Adidas, με την Google να δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρει ο κλάδος της υπόδησης, αλλά η επίδειξη των δυνατοτήτων της τεχνολογίας.

Δείτε το video!


YouTube http://www.youtube.com/watch?v=TnOk2aqsCQ8

Πολλά πράγματα περίμενα να ανακαλυφθούν, παπούτσι που μιλάει δεν το περίμενα!

ΠΗΓΗ:   econews.gr

2 Σχόλια “H Google λανσάρει παπούτσια που μιλάνε!”
 1. Ο/Η kotsiaanna ❤❤ λέει:

  ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
   

 2. Ο/Η motsenigos λέει:

  Για να είμαι ειλικρινής, μου φαίνεται ότι η Google τα έχει χάσει από τα πολλά λεφτά που βγάζει και ασχολείται με χαζομάρες. Μπορεί βέβαια να είμαι και εκτός εποχής, δεν το αποκλείω αυτό.
   
  Πάντως το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας το βίντεο και διαβάζοντας το άρθρο είναι πως ενώ στον κόσμο υπάρχουν ένα σωρό παιδιά που δεν έχουν καν παπούτσια να φορέσουν, οι  εταιρείες προωθούν hi tech (υποτίθεται) παπούτσια, τα οποία εκτός του ότι θα κοστίζουν μια περιουσία, σου σπάνε και τα νεύρα γιατί μουρμουρίζουν συνέχεια!

 3.  
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων