Αρχική » Άρθρα και κείμενα » Τα έξυπνα ρολόγια!

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Τα έξυπνα ρολόγια!

Από τις ταινίες του μυστικού πράκτορα 007, οι λάτρεις της τεχνολογίας είχαν εντυπωσιαστεί και ανυπομονούσαν να δουν στην πραγματικότητα ένα «έξυπνο» ρολόι. Μία συσκευή, που φορώντας την στον καρπό τους, θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με άλλους ή να συνδεθούν στο Internet.

Φαίνεται πως το 2013, θα είναι η χρονιά αυτών των συσκευών, με πολλές εταιρίες να έχουν ήδη ετοιμάσει τις προτάσεις τους για αυτήν την κατηγορία.







Πρώτο το Pebble, αφού έκανε την εμφάνισή του σε ιστοσελίδες χρηματοδότησης, κατάφερε να συλλέξει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια, από χιλιάδες χρήστες, που θα ήθελαν να δουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ να παίρνει σάρκα και οστά.


Πρόκειται για ένα κομψό ρολόι, που έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με το smartphone του χρήστη και να τον ενημερώνει για τα emails του, τις ειδοποιήσεις του Facebook, τα sms ή τις κλήσεις που δέχεται. Μάλιστα, οι πρώτες συσκευές άρχισαν να φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών από τις 23 Φεβρουαρίου. Φυσικά, δεν είναι η μόνη πρόταση που παρουσιάστηκε το 2012.

Πολλές εταιρίες, όπως η ιταλική ConnecteDevice και η Sony παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για αντίστοιχες συσκευές. Μάλιστα, φήμες θέλουν την Apple αλλά και την Google να δουλεύουν πάνω σε τέτοια πρότζεκτ.

Ο Massimiliano Bertolini, εφευρέτης του «I’m Watch» της ConnecteDevice, παραδέχεται πως θα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί ο κόσμος ώστε να φορτίζει το ρολόι του, όμως τόνισε πως όταν οι καταναλωτές δουν τι τους προσφέρει, σύντομα θα καταλάβουν πως πρόκειται για μία τεχνολογία που αξίζει τον κόπο.

Επίσης, συνέχισε λέγοντας, πως αν η Apple δημιουργήσει το δικό της «έξυπνο» ρολόι, από τη μία θα είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός, όμως από την άλλη θα αποδείξει πως αυτές οι συσκευές είναι η αγορά του μέλλοντος.

Άραγε ποιες να είναι οι εφαρμογές αυτού του ρολογιού;Εσάς θα σας άρεσε ένα τέτοιο έξυπνο ρολόι;

ΠΗΓΗ:   newsbeast.gr


3 Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση