Αρχική » Άρθρα και κείμενα » Δεν επιστρέφει στη Microsoft ο Bill Gates

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Δεν επιστρέφει στη Microsoft ο Bill Gates

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οιφήμες που θέλουν τον Bill Gates να επιστρέφει στη Microsoft. Ωστόσο, ο ίδιος έσπευσε κλείσει οριστικά το θέμα, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στην ηγεσία της εταιρείας.

Ο Gates, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αυστραλία, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης αν σκοπεύει να επιστρέψει στην ενεργό δράση της Microsoft. Η απάντησή του δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: “Ασχολούμαι part time με τη Microsoft και πριν από λίγες μέρες επικοινώνησα με την εταιρεία και έδωσα κάποιες συμβουλές. Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να αλλάξει. Το Ίδρυμα (Bill and Melinda Gates Foundation) κατανaλώνει όλη μου την ενέργεια“.

Η κριτική στο πρόσωπο του Steve Ballmer δε λέει να κοπάσει και η συνεχιζόμενη δυσαρέσκεια για την πορεία της Microsoft πυροδοτεί κάθε τόσο φήμες για αλλαγή ηγεσίας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο Gates είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει τη Microsoft στην εποχή του mobile. Ωστόσο, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μείνει μακριά από την εταιρεία και με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν βαθύπλουτο άνθρωπο, δύσκολα θα βρεθεί οικονομικό κίνητρο για να τον δελεάσει.

Πηγή: techcrunch


1 Σχόλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση