Όροι Χρήσης

Παραθέτω τους όρους χρήσης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, δείτε το σαν πυξίδα που σας δείχνει το δρόμο για σωστές δημοσιεύσεις.

Όροι χρήσης

Οι σελίδες που φιλοξενούνται στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ» ανάγκη την άποψη των φορέων που επιβλέπουν το ΠΣΔ. Οι δημιουργοί των σελίδων έχουν την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου των σελίδων που δημοσιεύουν στον δικτυακό τόπο που τους παρέχεται στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.. Στις σελίδες που δημοσιεύονται θα πρέπει:

  1. Τα στοιχεία και το περιεχόμενο τους να μην προσβάλλουν άλλους χρήστες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου και του διαδικτύου γενικότερα, και να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου.
  2. Τα στοιχεία δεν θα περιέχουν διαφημιστική, παρά μόνο ενημερωτική-πληροφοριακή χροιά.
  3. Ο χρήστης να έχει καταβάλει επαρκείς προσπάθειες απομάκρυνσης ιών (viruses) ή άλλων στοιχείων που μπορεί να βλάψουν τον δικτυακό τόπο του ΠΣΔ ή άλλους χρήστες του διαδικτύου.
  4. Τα στοιχεία που δημοσιεύονται δεν θα πρέπει να είναι αλλοιωμένα από τον χρήστη που κάνει την δημοσίευση ή εν γνώσει του από άλλους.
  5. Τα στοιχεία θα σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διάφορες μειονότητες.
  6. Tα στοιχεία που παρέχονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το ΠΣΔ, χωρίς καμία νομική απαίτηση από τον χρήστη που τα παρέχει ή άλλους, εναντίον του ΠΣΔ.

Ο χρήστης του ΠΣΔ συμφωνεί και αποδέχεται πλήρως τους παραπάνω όρους, από την στιγμή που κάνει την δημοσίευση των σελίδων του.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων