49ο Γυμνάσιο Αθήνας

Το επίσημο Ιστολόγιο του σχολείου μας

Ανακοίνωση για τους γονείς και κηδεμόνες

Συγγραφέας: 49ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ στις 13 Δεκεμβρίου 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας.

Στο συνημμένο αρχείο που θα βρείτε παρακάτω θα βρείτε τις ώρες που οι καθηγητές δέχονται τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας  για επικοινωνία σχετικά με την μαθησιακή επίδοση του παιδιού τους χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα webex για το χρονικό διάστημα 14 -23 Δεκεμβρίου 2020.

Σε  σελίδα του blog μας θα βρείτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των αιθουσών των καθηγητών μας. Οπως κάνουν οι μαθητές/τριες το μάθημα τους έτσι και εσείς θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον καθηγητή που ενδιαφέρεστε  για την επίδοση του παιδιού σας τις ώρες που ορίζονται στο παρακάτω συνημμένο αρχείο.

Για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των μαθητών/τριών μας πρέπει ο γονιός/κηδεμόνας να δείχνει στην κάμερα την ταυτότητα του   ή την ταυτότητα του συζύγου ώστε να αποδεικνύεται ότι είναι ο γονιός του/της μαθητή/τριας για τον/την οποίον/α ενδιαφέρεται. Διαφορετικά οι καθηγητές/τριες θα διακόπτουν την επικοινωνία.

Στην ηλεκτρονική αίθουσα θα μπαίνει ένας- ένας γονιός και οι υπόλοιποι θα περιμένουν στο lobby. Οπως είναι αυτονόητο αν υπάρχει πληθώρα γονιών που περιμένουν στο lobby ο χρόνος επικοινωνίας  γονιού -καθηγητή  θα είναι περιορισμένος.

Επιπρόσθετα αν κάποιος γονιός δεν προλάβει να επικοινωνήσει με τον καθηγητή/τρια μπορεί να επικοινωνήσει με γραπτό μήνυμα μέσω της η-τάξης με τους κωδικούς του παιδιού του.

Καλόν θα είναι οι μητέρες  όταν μπαίνουν στην πλατφόρμα του webex να μην γράφουν το πατρικό τους όνομα  αλλά να γράφουν:

μητέρα του/της και μετά το επώνυμο του παιδιού τους και το τμήμα.

Παράδειγμα: Η μητέρα που το επώνυμο της είναι ΜΜΜΜ και έχει παιδί στο Γ2 με επώνυμο ΑΑΑΑ δεν θα γράψει στην πλατφόρμα το επώνυμο της ΜΜΜΜ αλλά θα γράψει “μητέρα του ΑΑΑΑ στο Γ2”.

Ο πατέρας θα γράψει “πατέρας του ΑΑΑΑ στο Γ2″.

Δείτε το παρακάτω συνημμένο αρχείο.

Ωρες υποδοχής των γονέων 14-23 ΔΕΚ 2020

 

Αφήστε μια απάντηση