Μαρ 03 2018

Από παιδιά για να χαμογελάνε όλα τα παιδιά!

Συγκέντρωση ειδών διατροφής για “Tο Χαμόγελο του Παιδιού”

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, ενόψει της Πασχαλινής Περιόδου, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Στο Νηπιαγωγείο μας  θα συγκεντρώνουμε είδη διατροφής μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.

Καλλιεργούμε έτσι την αξία της ανθρωπιστικής συνεισφοράς και της αλληλεγγύης και μαθαίνουμε από μικροί να νοιαζόμαστε τους άλλους.

Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε σε αυτή την δράση μας. Διαλέξτε μαζί με τα παιδιά από την παρακάτω λίστα τι θα φέρουν στο σχολείο. Ας δώσουμε τη χαρά  στα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας να προσφέρουν κάτι που μπορούν και στα παιδιά των  οικογενειών του «Χαμόγελου του Παιδιού» ότι τα νοιαζόμαστε.

Παρακάτω μια ενδεικτική λίστα προϊόντων:

– Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμούς.

– Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών.

– Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λ.π.. – Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λ.π.

– Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.

11 απαντήσεις μέχρι τώρα




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.