ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020- 2021

Για τη σχολική χρονιά 2020 – 2021 εγγράφονται τα νήπια που έχουν γεννηθεί κατά τo έτος 2015 και τα προνήπια με έτος γέννησης το 2016.

 

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου μας περικλείονται  από τη λεωφόρο  Θηβών, τη λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη  και τη Β. Αλεξάνδρου.

 

Οι εγγραφές θα γίνουν από 15/5/20 έως 29/5/20 ηλεκτρονικά σύμφωνα με την εγκύκλιο 55114/ 13-05-2020. Στο σχολείο μας θα γίνει η κατάθεση των δικαιολογητικών.

Για το λόγο αυτό και η οποιαδήποτε βοήθεια θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (210.57.71.417) ή μέσω e-mail mail@44nip-perist.att.sch.gr   με ραντεβού (λόγω μέτρων προφύλαξης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού) τις  ώρες: 9:00– 12:00

 

Βήματα γονέα/κηδεμόνα

  1. Είσοδος στη σελίδα της εφαρμογής ( https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ )  και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας.
  2. Χρήση κωδικών: απαιτείται η χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet).
  3. Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας: συμπληρώνεται κινητό τηλέφωνο και τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (προαιρετικά) μέσω του οποίου θα ενημερωθείτε για την πορεία της αίτησής του.
  4. Ειδοποιούμε το σχολείο με e- mail ή τηλέφωνο να εγκρίνει την αίτηση – Σημειώνεται ότι η «αποδοχή» της αίτησης δεν συνεπάγεται απαραίτητα φοίτηση του νηπίου στη δηλωθείσα σχολική μονάδα.

 

  1. και εφόσον εγκριθεί προσκομίζουμε στο σχολείο
    1. Ατομικό δελτίο υγείας νηπίου (δίνεται από το σχολείο, συμπληρώνεται από τον παιδίατρο/άλλους ιατρούς και επιστρέφεται στο αρχείο του σχολείου)
    2. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας ή άλλου έγκυρου εγγράφου, όπου αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια.
    3. Δικαιολογητικά για το προαιρετικό ολοήμερο: Βεβαίωση του φορέα εργασίας ή κάρτα ανεργίας ή για τους αυτοαπασχολούμενους, πρόσφατη βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής

 

Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Ρίζου Ελένη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *