Μένουμε Σπίτι Μαζί με τη Γιολάντα Τσορώνη – Γεωργιάδη και τον “Ψεματούρη” της.

Καλημέρα αγαπημένα μου παιδιά,
Με μεγάλη χαρά είδα ότι η αποστολή με το camping σας άρεσε πολύ! Για το λόγο αυτό καθηστέρησα να σας δώσω την νέα αποστολή! Λέω καθηστέρησα γιατί σήμερα έχει 3 ο μήνας Απρίλης ενώ η νέα αποστολή γίνεται για να συνδυάσουμε την Πρωταπριλιά και την Παγκόσμια ημέρα του παιδικού βιβλίου που ήταν χθες! Αλλά όπως λέω στους γονείς σας τίποτα δεν πρέπει να μας πιέζει και να μας δημιουργεί άγχος. Προσπαθούμε να είμαστε σε επαφή και να βρίσκουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνουμε για τις ημέρες που πρέπει να ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με ένα παιδικό βιβλίο. Επειδή όμως δεν είμαστε στο σχολείο για να το διαβάσουμε μαζί θα μας το διαβάσει κάποιος άλλος …
Ναι καλά ακούσατε! Σήμερα θα μας διαβάσει το παραμύθι “Ο Ψεματούρης” η συγγραφέας που το έγραψε, η κυρία Γιολάντα Τσορώνη Γεωργιάδη και για το λόγο αυτό την ευχαριστούμε πολύ!
Σε αυτό το παραμύθι οι ήρωες είναι οι μήνες. Οι μήνες ζηλεύουν τον Απρίλη. Έχει, βλέπετε, την Πρωταπριλιά. Αποφασίζουν να κάνουν διαγωνισμό. Εκείνος που θα πει το πιο διασκεδαστικό ψέμα θα πάρει το στέμμα του “Αρχιψεύτη” από τον λουλουδιασμένο αδερφό του. Έτσι λοιπόν όλοι οι μήνες είπαν από ένα ψέμα για να διαγωνιστούν. Την συνέχεια μπορείτε να την μάθετε το παρακάτω βίντεο. Αφού δείτε το βίντεο μέτα ακολουθεί η νέα αποστολή … καλή επιτυχία στην νέα σας αποστολή!!
Για να δείτε το παραμύθι πατήστε πάνω στη φωτογραφία της Συγγραφέως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *