Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής του Δήμου Περιστερίου για τα 200 χρόνια ελευθερίας

Ο Δήμος Περιστερίου, σε ανακοίνωσή του, ενημερώνει πως συμμετέχει στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και διοργανώνει μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», που θα διεξαχθεί ψηφιακά έως και τις 31/05/2021.

Στο διαγωνισμό καλούνται να συμμετάσχουν οι μαθητές και μαθήτριες των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων της πόλης του Περιστερίου, να εμπνευστούν από τους ήρωες της επανάστασης και τα ιδεώδη της ελευθερίας και να φιλοτεχνήσουν έργα τέχνης, τα οποία θα αποτελέσουν όλα μέρος ενός ψηφιακού άλμπουμ που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου. Επιπρόσθετα, τα 51 καλύτερα έργα θα τοποθετηθούν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Παναγή Τσαλδάρη και θα κοσμούν την πόλη μας για τους επόμενους μήνες. Τα έργα που θα επιλεγούν θα πρέπει να παραδοθούν πρωτότυπα, κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να εκτυπωθούν σε κατάλληλο υλικό και θα τοποθετηθούν στα συγκεκριμένα πλαίσια της πλατείας Εθνικής Αντίστασης.

Οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να επισκέπτονται τον δικτυακό ιστότοπο www.depadp.gr, να υποβάλλουν τα στοιχεία που ζητούνται και να επισυνάπτουν τη ζωγραφιά των παιδιών τους σε ηλεκτρονική μορφή. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα σαν επιβράβευση για την προσπάθεια τους.

Καλή συμμετοχή και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές!

Πληροφορίες ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:00-14:00
τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: depadp@yahoo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *