Οι δεινόσαυροι στην τάξη μας … με νέες τεχνολογίες

Όταν το θέμα μας είναι οι δεινόσαυροι … το ενδιαφέρον μας είναι δεδομένο! Κι όταν θέλουμε να βρούμε πληροφορίες και υλικό για τους δεινόσαυρους …το διαδίκτυο μας ανταμοίβει για την ύπαρξη του!

Οι πιο γνωστοί δεινόσαυροι και στοιχεία να τους συγκρίνεις!!

Κινούμενα σχέδια για όσους τρόμαξαν …με πολύ χιούμορ και κουίζ όπου πρέπει να βρούμε τα λάθη!

..και μια τηλεοπτική πρόταση ..για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι!

Όμως παραμένουμε και παραδοσιακοί …έτσι θα κόψουμε από πατρόν τον αγαπητό μας δεινόσαυρο και θα χρησιμοποιήσουμε 4 δάχτυλα μας για να περπατήσει…

Λεπτή κινητικότητα

 

Θα βοηθήσουμε έναν παλαιοντολόγο να οργανώσει τις κάρτες του και το υλικό του – για την έρευνα του… άλλωστε του το χρωστάμε… χωρίς αυτόν δε θα ξέραμε τίποτα για τον θαυμαστό κόσμο των δεινοσαύρων!

Μαθηματικά

… και φυσικά θα αξιολογήσουμε τις γνώσεις μας αλλά και θα απογειώσουμε τη δημιουργικότητα μας με τη δημιουργία ενός ακόμα παραμυθιού για τη βιβλιοθήκη μας!

…όμως επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να το διαβάσετε και εσείς … κι επειδή δεν είμαστε μόνο παραδοσιακοί ..δημιουργήσαμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό βιβλίο!

Book titled 'Το δάσος των δεινοσαύρων'Read this free book made on StoryJumper!function(){function d(){“undefined”==typeof SJMakeBookOpenLightBox?–c>0&&setTimeout(d,100):SJMakeBookOpenLightBox()}function e(){/in/.test(document.readyState)?setTimeout(e,9):d()}var a=”https:”==document.location.protocol?”https:”:”http:”;if(“undefined”==typeof SJScriptLoaded){window.SJScriptLoaded=!0;var b=document.createElement(“script”),c=10;b.src=a+”//www.storyjumper.com/script/storyjumper-embed.js”,document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(b),e()}}();

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *