Ο εγωιστής γίγαντας και η δύναμη της αγάπης!

SKHNIKO

Ο εγωιστής γίγαντας ξανάρθε φέτος στο σχολείο μας … και έχτισε το κάστρο του στο αμφιθέατρο του σχολείο μας! Έφτιαξε κι έναν υπέροχο κήπο με πολλά δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια!

Στη συνέχεια έφυγε και πήγε να επισκεφτεί ένα μάγο. Τότε ακριβώς βρήκαμε την ευκαιρία να τρυπώσουμε στον κήπο να παίξουμε χαρούμενα και ανέμελα! Όμως ο γίγαντας όταν γύρισε μας έδιωξε και έβαλε το Χιονιά και την Παγωνιά “…να χτίσουν ένα τοίχο πολύ ψηλό που δε χωράει σε ανθρώπινο μυαλό!”

tixoΠάρτυ έκανε το χιόνι και η παγωνιά, η χαρά έφυγε πολύ, πολύ μακριά. Η σιωπή κυριαρχούσε με τη λύπη παρέα, στον κήπο του γίγαντα δεν ήταν πια ωραία!”

“Ώσπου …ένα πρωί μια παρέα ζουζουνιών ξεγλίστρησε από μια σχισμή στον τοίχο και με το χαρούμενο παιχνίδι τους έκανε την καρδιά του γίγαντα να ραγίσει και να αφήσει την ψυχή του η αγάπη να αγγίξει!”

Σ’ αυτό βοήθησαν οι μουσικές, τα τραγούδια, τα παιδιά, οι γονείς, ο σύλλογος γονέων … όλοι! Σας ευχαριστούμε όλους!!

Καλό καλοκαίρι και να θυμάστε ότι “η αξία δεν υπάρχει στα σμαράγδια και στο ασήμι, μα υπάρχει στις καρδιές, στης ψυχής την καλοσύνη” … κείμενο που βρήκαμε και χρησιμοποιήσαμε από ένα άλλο παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ…

Γιατί τελικά … όλα είναι δυνατά ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ …

… γι’ αυτό λοιπόν … ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΛΑΓΑ…

… και ολόκληρο το παραμύθι σε μια διασκευή με μουσική …

 

 

 

6 σχόλιαστο “Ο εγωιστής γίγαντας και η δύναμη της αγάπης!

  1. Ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε μαμά της Καλιόπης και του Σπύρου … αλλά και η ώρα να σας ευχαριστήσω και δημόσια για τη στήριξη – οικονομική και όχι μόνο – στο σχολείο μας! Σας ευχαριστώ για όλα και κυρίως για την εμπιστοσύνη σας!

  2. Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα δώσατε αυτή τη χρονιά στα παιδιά μας : τις γνώσεις και κυρίως την αγάπη! Η εξαιρετική δουλειά που κάνετε φάνηκε για μία ακόμη φορά στη γιορτή. Να είστε καλά!!!!!!!

  3. Γιατί να είναι μόνο μια χρονιά το νηπιαγωγείο; Σε είχαμε μόνο δυο χρόνια δασκάλα, σε λατρέψαμε οικογενειακώς! Σ’ ευχαριστούμε πολύ κυρία Ελένη για όλα εκείνα που μας έμαθες και όχι μόνο στο μαθησιακό κομμάτι. Εμείς προσωπικά όταν τελείωσε το νηπιαγωγείο πήραμε δυο διαφορετικά (φυσικά προς το καλύτερο σε όλα) παιδιά στο σπίτι. Σου ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσεις έτσι να κάνεις τα νηπιάκια ευτυχισμένα προσπερνώντας πάντα τα όποια εμπόδια που δυστυχώς όσο περνά ο καιρός γίνονται περισσότερα αλλά είμαστε σίγουρη ότι η κυρία Ελένη ΜΑΣ έχει τέτοια δύναμη ψυχής που θα τα καταφέρνει πάντα!!!!! Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

  4. Άλλη μια εξαιρετική προσπάθεια με επιστέγμασμα τη συγκινητική παράσταση της προηγούμενης Κυριακής! Σε ευχαριστούμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *