Φεβ 26 2021

Άρθρα του/της 41ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχ. έτος 2021-2022

 

41ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

 

Ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021.

Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015 και κατοικούν μόνιμα στα όρια του σχολείου μας.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ Τάξη είναι τα εξής:

  1. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και πιστοποιητικό φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.
  2. Επίδειξη Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π), ή άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια
  3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ)
  4. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή, όπως προκύπτει από τον τίτλο ιδιοκτησίας, το συμβόλαιο ενοικίασης ή τη φορολογική δήλωση (σελ. 3) των γονέων η οποία ελέγχεται ως προς τη δήλωση μόνιμης κατοικίας.
  5. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας.

Διευκρινίζεται ότι δεν απαιτείται προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης Δήμου ή Κοινότητας καθώς αυτό αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων(οι αλλοδαποί μαθητές απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης). Επίσης, δεν απαιτείται προσκόμιση Πιστοποιητικού Φοίτησης Νηπιαγωγείου γιατί αυτό εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής του μαθητή.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μεταξύ 14.00 και 16.00 τις εργάσιμες ημέρες από τις 1 έως και τις 20 Μαρτίου 2021.

Παρακαλούμε όπως κάνετε χρήση μάσκας και μεριμνήσετε για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού covid-19, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

 Για περισσότερες πληροφορίες , παρακαλούμε  απευθυνθείτε στη Διεύθυνση του σχολείου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.

Trackback URI |