Αρχική » ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ » Επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο “Ακούω, παίζω και νιώθω: Ανακαλύπτω τα συναισθήματα μέσα από την μουσική”

Επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο “Ακούω, παίζω και νιώθω: Ανακαλύπτω τα συναισθήματα μέσα από την μουσική”

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΑΜΘ με υπεύθυνους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) την Ανδρεαδέλλη Ελένη (ΠΕ79) και την  Τσιγγίδου Σουλτάνα (ΠΕ60) διοργανώνει επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο στη μαθησιακή περιοχή «Πολιτισμός-Τέχνες» με θέμα: Ακούω, παίζω και νιώθω: Ανακαλύπτω τα συναισθήματα μέσα από την μουσικήΕπιμορφώτρια : Ανδρεαδέλλη Ελένη, ΣΕΕ Μουσικών.

Το βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται στους/στις Νηπιαγωγούς των Νηπιαγωγείων Ν. Ροδόπης, οι οποίοι/ες καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη φόρμα https://forms.gle/nm6gvPLkbnmsyGow6 έως τη Δευτέρα  10/02/2020. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στο 12ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής ώρα 17:30-19:30’.

Το βιωματικό σεμινάριο θα επαναληφθεί για τις νηπιαγωγούς του Ν. Ξάνθης την Τρίτη 03 Μαρτίου 2020 στο 13ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης ώρα 18:00-20:00’. Δήλωση συμμετοχής

στη φόρμα https://forms.gle/MA15MW7JXGscq5ri8 έως τη Δευτέρα  24/02/2020.