Έναρξη κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς-κηδεμόνες των Νηπιαγωγείων του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, Συμβουλευτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου

ΑΦΙΣΑ ΤΕΛΙΚΗ

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους γονείς-κηδεμόνες και της ενημέρωσής τους για θέματα που τους απασχολούν, το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής δια της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Εκπαίδευσης κ. Νικολούδη Τριανταφυλλιάς, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, Συμβουλευτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, ξεκινάει μέσω τηλεδιάσκεψης κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς-κηδεμόνες, πάνω στα  θέματα που αναφέρονται στη συνέχεια.  Στις συναντήσεις, εισηγήτριες θα είναι οι ψυχολόγοι του Τμήματος  Κοινωνικής Μέριμνας, Συμβουλευτικής και Ισότητας των φύλων -Συμβουλευτικού Κέντρου  Οικογένειας  κ.κ. Παπαγεωργίου Δήμητρα (Ψυχολόγος, MSc Σχολικής Ψυχολογίας, D.E.S.S. Διαπολιτισμικής ψυχολογίας ), Εβελίνα Βλάχου, (Ψυχολόγος, ΜSc  Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Συστημική ψυχοθεραπεύτρια), η ψυχολόγος του Τμήματος  Κοινωνικής Μέριμνας, Συμβουλευτικής και Ισότητας των φύλων – Κέντρου Κοινότητας κ. Ξένια Ντβέικ (Ψυχολόγος, PG Cert Κλινικής  Ψυχολογίας)  και Τριανταφυλλιά Νικολούδη Σ.Ε.Ε. ΠΕ 60.

Οι συναντήσεις και η θεματολογία των συναντήσεων έχουν ως εξής:

  • Τετάρτη 10/2/2021, από τις 30-19.00, με θέμα συνάντησης: «Μεγαλώνοντας σε καιρούς πανδημίας».
  • Τετάρτη 24/2/2021, από τις 30-19.00, με θέμα συνάντησης: «Η ανάπτυξη του παιδιού στην προσχολική ηλικία».
  • Τετάρτη 10/3/2021, από τις 30-19.00, με θέμα συνάντησης: «Ο ρόλος των γονιών  στην ανάπτυξη  ευτυχισμένων παιδιών».
  • Τετάρτη 31/3/2021, από τις 30-19.00, με θέμα συνάντησης: «Η μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο».

Οι συναντήσεις απευθύνονται στους γονείς-κηδεμόνες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, και σε όσες/όσους Νηπιαγωγούς  των παραπάνω Νηπιαγωγείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 Για την παρακολούθησή, μέσω της πλατφόρμας Webex  Meetings οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις ακόλουθες οδηγίες:

α. Συνδέεστε  με τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://minedu-primary.webex.com/meet/tnikoloudi

β. Στη συνέχεια μπορείτε να δώσετε όνομα και επίθετο (για να γνωρίζουμε ποιοι εισέρχονται στην αίθουσα) και ένα e-mail.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές μόνο για τους σκοπούς της συνάντησης  (σύνδεση) και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο φυσικό  πρόσωπο ή εταιρεία και για κανένα λόγο.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κλ. ΠΕ60

4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Τριανταφυλλιά Νικολούδη