Το Καλοκαίρι έφτασε και όλοι το περιμένουμε να το απολαύσουμε καθώς πλησιάζουν οι διακοπές ! Τα νήπια, μας αποκαλύπτουν -μιλούν για τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους .Επίσης εκφράζονται δημιουργικά και ψυχαγωγούνται μέσα από το τραγούδι το παιχνίδι και τις δημιουργίες τους.
Τα κοχυλάκια που ήρθαν στην παρέα μας , έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να μας πουν τι έρχεται στο μυαλό τους καθώς ακούν τη λέξη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Το χαλάκι μας με τις μέλισσες μας οδήγησε στα έντομα για τα οποία μιλήσαμε, ψάξαμε στο διαδίκτυο για να πάρουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες…….
Περισσότερα μάθαμε για τη μέλισσα και το πόσο σπουδαίο έντομο είναι……………
Η παγκόσμια ημέρα του ποδηλάτου και του περιβάλλοντος δεν πέρασαν απαρατήρητες. Μιλήσαμε για το ποδήλατο και τι πρέπει να γνωρίζουμε ως σωστοί ποδηλάτες αλλά και και το πως πρέπει να φροντίζουμε το περιβάλλον . Επίσης συνδεθήκαμε διαδικτυακά με το Κ.Π.Ε. Ποροίων και αναφερθήκαμε στην αξία του δάσους μέσα από την παρουσίαση που παρακολουθήσαμε.
Ομαδική εργασία με θέμα το δάσος………..
Τέλος μας κέρδισε η θάλασσα και τα ζώα της…………..
Αναφερθήκαμε στην Μυθολογία και στην αγαπητή περιπέτεια του Αρίωνα ” Ο Αρίωνας και το δελφίνι” που ολοκληρώθηκε με ομαδική εργασία.
Διακοσμήσαμε τις χάρτινες σακούλες για να βάλουμε μέσα όλα όσα κάναμε κατά τη φετινή χρονιά……………
Σας αφιερώνουμε το τραγούδι
Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Αφήστε μια απάντηση