“Let’s play every day”eTwinning 2020-21 Μάιος και Ιούνιος

awarded-etwinning-school-label-2020-21

Το eTwinning πρόγραμμά μας “Let’s play every day” ολοκληρώθηκε. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα παίξαμε μόνοι μας, με άλλα σχολεία, με τους γονείς μας στο σπίτι, στην τάξη, στην αυλή, σύγχρονα και παραδοσιακά παιχνίδια. Σε μια ατμόσφαιρα χαράς και παιχνιδιού τα παιδιά μας επικοινώνησαν, συνεργάστηκαν, δημιούργησαν, ψυχαγωγήθηκαν, αξιολόγησαν, ανέπτυξαν την προσωπικότητά τους μέσω του βασικού αυτού μέσου μάθησης. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες και φίλους μας από τα 25 σχολεία της Ελλάδας, της Σερβίας, της Τουρκίας και της Σλοβακίας για την συνεργασία και τη φιλία που μας πρόσφεραν . 

“Let’s play every day” ευχαριστούμε!!

Φίλοι μας, etwinners, ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με παιχνίδι και χαρά!

 

Με χαρά και περηφάνια οι μαθητές και οι μαθήτριές μας έλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματα του έργου μας!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!!!

Μία θερμή επικοινωνία αποχαιρετισμού είχαμε οι συνεργάτες του έργου μας. Εκφράσαμε την εμπειρία μας από τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, ευχαριστήσαμε για τη συνεργασία και ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι!

Τα παιδιά με χαρά αξιολογούν το πρόγραμμα!”Let’s play every day”, ευχαριστούμε!!!

Mία υπέροχη επικοινωνία αποχαιρετισμού με τραγούδια και παιχνίδια είχαμε με τους ξεχωριστούς φίλους μας του 13ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021. Διασκεδάσαμε παίζοντας το αγαπημένο παιχνίδι του έργου μας “Fairy Tales Cards” και ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι!!!

Παίζουμε στην αυλή μας!

Παίζουμε τα παιχνίδια των γονέων μας και διασκεδάζουμε πολύ. Ένα από αυτά ήταν το “λάστιχο”.

Επιλέξαμε να παίξουμε “Κουτσό” από τα παιχνίδια των γονιών μας

Το συνεργατικό παιχνίδι “Αpril fairy tales cards” που δημιουργήθηκε από όλα τα σχολεία του έργου μας παίζουμε στο σχολείο και παράλληλα θυμόμαστε αγαπημένα κλασικά παραμύθια.



Λήψη αρχείου