Απόκριες 2019

 

Καλώς το καρναβάλι!

Με το αποκριάτικο πάρτυ του Νηπιαγωγείου μας ολοκληρώσαμε τις αποκριάτικες δραστηριότητες μας.Τα παιδιά μας ήρθαν ντυμένα με τις στολές τους, φωτογραφηθήκαμε, παίξαμε αποκριάτικο παιδαγωγικό παιχνίδι με κλόουν, χορέψαμε, κάναμε παρέλαση στην αυλή του Δημοτικού και φάγαμε τα ωραία κεράσματα που ετοίμασαν οι  γονείς μας.Κέφι, χαρά και παρέα…Και του χρόνου!

 

Τσικνοπέμπτη, 28 Φλεβάρη 2019 και τηρούμε το έθιμο στο Νηπιαγωγείο μας χάριν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου που μας πρόσφερε τα σουβλάκια απαραίτητα για την ημέρα.Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά. Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους και όλες!Και του χρόνου!

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κ. Καίτη και η κ. Άννα βάφουν τα πρόσωπα μας αποκριάτικα.

Η ιστορία του Αρλεκίνου από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρή (εκδ.Πατάκη) αλλά και ζωγραφικοί πίνακες με θέμα τον Αρλεκίνο μας έδωσαν  την ευκαιρία να σχεδιάσουμε γεωμετρικά  σχήματα και να συνθέσουμε ένα ομαδικό έργο.

Με επιτυχία έγινε ο αποκριάτικος χορός που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου. Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παιχνίδια και δραστηριότητες, πλούσιος μπουφές και κλήροι με δώρα πολλά και ποικίλα. Τα παιδιά μας ντυμένα με τις αποκριάτικες στολές τους διασκέδασαν, έπαιξαν, χόρεψαν. Ευχαριστούμε το Σύλλογο για την ωραία εκδήλωση. Και του χρόνου!

 

Δημιουργήσαμε μάσκες.