Διατροφή (Αγωγή Υγείας)

Ευχαριστούμε τη διαιτολόγο -διατροφολόγο κ. Ειρήνη Θεοδωράκη για την απογευματινή ομιλία της  με θέμα <<Μύθοι και αλήθειες για την παιδική διατροφή>>.Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας , την Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2018 και φώτισε πολλές πλευρές του θέματος της διατροφής των παιδιών μας με άμεσο και επιστημονικό τρόπο.Η διατροφή αποτελεί βασικό παράγοντα σωματικής και πνευματικής υγείας και οι συνήθειες της ξεκινούν από την παιδική ηλικία.Η κ. Θεοδωράκη με την επιστημονική της κατάρτιση μας έδωσε κατευθύνσεις και πληροφορίες απαραίτητες για την ανατροφή των παιδιών μας. 

Ο παρακάτω σύνδεσμος οδηγεί στον Εθνικό Διατροφικό Οδηγό για βρέφη, παιδιά και εφήβους

https://www.othisi.gr/sxoleio/wp-content/uploads/2014/06/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3.pdf

 

Η διατροφολόγος κ.Ειρήνη Θεοδωράκη  επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο μας σήμερα Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2018 και μας έδωσε χρήσιμες και απαραίτητες συμβουλές για την διατροφή μας.Διακρίναμε τις τροφές σε υγιεινές και ανθυγιεινές και  πήραμε οδηγίες διατροφής. Η κ. Θεοδωράκη απάντησε στις ερωτήσεις μας με ευγένεια και απλότητα έχοντας κατάλληλη για την ηλικία των παιδιών μας προσέγγιση.Στο τέλος μας διέθεσε ενημερωτικά φυλλάδια για τους γονείς .                       Ευχαριστούμε πολύ!