Έναρξη σχολικής χρονιάς 2018-19

                                                                           Τα πρώτα μας έργα

Με την τάξη μας ασχολούμαστε μετά την έναρξη του σχολικού έτους. Μαθαίνουμε την  ρουτίνα , ημερολόγιο, παρουσιολόγιο, συζητούμε και αποφασίζουμε τους κανόνες μας, ορίζουμε τους βοηθούς μας κάθε μέρα και μαθαίνουμε τις γωνιές μας πόσοι και πόσες παίζουμε και πώς για να μην καταστρέφουμε τα παιχνίδια και τα υλικά μας.

Ορθάνοιχτες οι πόρτες υποδέχτηκαν τα παιδιά μας που γέμισαν με τη ζωντάνια τους χώρους του Νηπιαγωγείου μας !!!Ένα δώρο για την πρώτη τους μέρα με ένα γράμμα για τους γονείς και ένα για τα ίδια με πολλή αγάπη και ευχές για καλή σχολική χρονιά…

 

Με χαρά περιμένουμε να υποδεχτούμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας στους χώρους του Νηπιαγωγείου μας!!!

ΌΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!

ΕΔΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!!!

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει! Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ. 2018 θα γίνει ο αγιασμός( στον αύλειο χώρο του συστεγαζόμενου 3ου Δημοτικού Σχολείου)  και θα πλημμυρίσει η αυλή του σχολείου μας  από τους μαθητές και τις μαθήτριες! Το Νηπιαγωγείο μας ετοιμάζεται με χαρά και ανυπομονησία  μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να καλωσορίσει τα παιδιά του. Οι κυρίες μας με δημιουργική διάθεση και μεράκι εργάζονται, συνεργάζονται και οργανώνονται από την 1η Σεπτέμβρη, ώστε να ετοιμάσουν ένα σχολικό περιβάλλον όπως ταιριάζει στα παιδιά μας.Το Νηπιαγωγείο μας κρατά μια παράδοση κοινωνικού χαρακτήρα δημιουργώντας ένα περιβάλλον ελεύθερης , έκφρασης , δημιουργικότητας και αγάπης για το παιδί! Προσμένουμε  παιδιά και γονείς για να ξεκινήσουμε τη νέα σχολική χρονιά!!!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά!!!

κ. Χριστίνα, κ. Καίτη, κ. Σταματία

2 σχόλιαστο “Έναρξη σχολικής χρονιάς 2018-19

  1. Εύχομαι σε όλους , μικρούς και μεγάλους του νηπιαγωγείου μας , μια σχολική χρονιά με υγεία , χαμόγελα και δημιουργικότητα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.